GSP zbog kovida znatno smanjio broj polazaka na gradskim linijama

Zbog pogoršane epidemiološke situacije i velikog broja vozača koji su na bolovanju, GSP je od danas, 26. januara na dnevnom nivou otkazao pojedine polaske na gradskim linijama.
GSP zbog kovida znatno smanjio broj polazaka na gradskim linijama
Foto: 021.rs
Kako su saopštili u preduzeću, putnici se o izmenama mogu informisati na sajtu preduzeća u rubrici RED VOŽNJE, gde su označeni polasci koji ne saobraćaju.
Kako bi mogli da imaju tačan uvid o vremenima autobuskih polazaka, u GSP-u predlažu korisnicima i da koriste NSmart aplikaciju za mobilne telefone.
Kako dodaju, aplikacija je precizna i na osnovu GPS signala generiše informacije na putnoj mreži, te pruža pouzdane informacije o nailasku autobusa na stajalište. 
 
"Izvinjavamo se građanima zbog izmena i molimo ih za razumevanje za ovu tešku situaciju na koju ne možemo da utičemo", napominju u GSP-u.
 
Oni u saopštenju nisu precizirali koji će polasci biti redukovani.
 
Uvidom u sam raspored može se zaključiti da je u proseku na svim linijama ukinut po jedan polazak u satu.

Komentari 100

  • Baki

    28.01.2022 13:51
    Lopovi
    Bolovanje za koronu je 7 dana ,to znaci za 7 dana svi vozaci se vracaju na posao i bice redovan red voznje jel tako direktore ili ne
  • Stara Novosađanka

    28.01.2022 10:12
    Siniša
    Siniša, nalupeta se ti, i eto, osta živ. Šuplja glavo, niko se u N.Sadu ne vozi na račun gradskog buđeta, svako tu svoju vožnju plati. Nije ti ovo Jagodina !!! A dali se pitaš, "tako pametan", kako je ljudima koji idu kod lekara, bolesni sa visokom temperaturom, pa moraju pola sata čekati na ovoj hladnoći autobus. Nerazumeš, zar ne, slab ti je kapacitet !!!
  • Синиша

    28.01.2022 02:31
    Потреба
    У Новом Саду у одређеном моменту од 9-12 сати у аутобусима ГСП се возе 90% пензионери који имају бесплатне возне карте и иду да се греју у аутобусима да не троше кући новац за огрев. Многе линије и треба да буду редуковане, а не да аутобус иде на сваких 10 мин са 5 путника на рачун Буџета града НС.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti