ZVEZDINI KLINCI SU BUDUĆNOST KLUBA: Čak 12 momaka iz Omladinske škole trenira sa prvim timom u ANTALIJI!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

lepa perspektiva

ZVEZDINI KLINCI SU BUDUĆNOST KLUBA: Čak 12 momaka iz Omladinske škole trenira sa prvim timom u ANTALIJI!

Fudbal -

Čelnici kluba odlučili da nagrade najbolje, nekoliko momaka ostaće i na proleće da radi sa prvim timom

Zvezdina deca su Zvezdina budućnost i jedina perpsektiva za nesmetan život kluba. Da veruju u svoj podmladak pokazali su crveno-beli ove zime, kada su 12 momaka iz Omladinske škole poveli na pripreme u Tursku. Plus razvojni tim Grafičar.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Strahinja Eraković je već član startnih 11 kluba, a Marko Lazetić je samo za jednu sezonu u prvom timu uspeo da ostvari rekordan transfer u slavni Milan za 5,5 miliona evra. Na proleće Veljko Nikolić pokušaće opet da se nametne, ukoliko mu povrede budu dozvolile.

Andrej Đurić
foto: www.crvenazvezdafk.com

U Beleku već drugu nedelju vredno trenira čak 11 Zvezdinih klinaca koji su rođeni posle 2001. godine. Trener Dejan Stanković hteo je na delu da vidi štopera Andreja Đurića, vezne igrače Vladimira Lučića i Nikolu Stankovića, koji se jesenas u Grafičaru pokazao i kao vrstan desni bek. S obzirom da je Miloš Degenek otišao u američki Kolumbus, sasvim je izvesno da će Andrej Đurić dobiti priliku da se nametne.

Jovan Mituljikić, Nikola Mituljikić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Priliku da se dokažu dobiće i talentovana braća blizanci Jovan i Nikola Mituljikić, te Andrija Radulović koji bi mogao u bliskoj budućnosti da bude rešenje za poziciju levog beka. Baš na bočnim pozicijama neko bi od njih trojice mogao da zaigra u prvom timu na proleće.

Andrija Radulović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mladi golman Stefan Marinković koji još nije punoletan nagrađen je od strane kluba, da trenira sa prvim timom zbog sjajnih partija. Ujedno i da mu se pokaže da Crvena zvezda ozbiljno računa na njega. Da se kali uz nešto starijeg Miloša Gordića, momka koji bi vrlo brzo mogao da stane među stative crveno-belih.

Stefan Marinković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Posebna priča je Ibrahim Mustafa, rođen 2000. godine. Mladić iz Gane je na mala vrata stigao u prvi tim Crvene zvezde posle odličnih partija u redovima Radničkog iz Sremske Mitrovice u Prvoj ligi Srbije. Neverovatno je brz i ukoliko zadovolji Dejana Stankovića mogao bi tokom proleća da ostane uz prvi tim.

Ibrahim Mustafa
foto: www.crvenazvezdafk.com

Plus, u Beleku se nalazi i Grafičar, razvojni tim Crvene zvezde u kojem igra veliki broj klinaca poniklih u Omladinskoj školi ispod južne tribine Marakane. I oni su odlaskom u Tursku nagrađeni od strane kluba. I među njima treba tražiti buduće prvotimce Crvene zvezde. Valja iz plejade supertalentovanih izdvojiti Stefana Lekovića, Mateju Bačanina, Nikolu Kneževića i Iliju Babića, jednog najperspektivnijih momaka crveno-belih.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track