Celebrity News

OTKRIVAMO! Svi detalji RASTANKA Kneza i Tatjane Tat!

Autor: | 23/01/2022

Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat morali su dugo da rade na svojoj sreći

OTKRIVAMO! Svi detalji RASTANKA Kneza i Tatjane Tat!

Već godinama unazad Nenad Knežević Knez (54) i Tatjana Tat jedan su od najskladnijih i najsrećnijih parova sa javne scene. On je poznati pevač, a ona direktorka jedne farmaceutske kompanije u Parizu i budući da oboje znaju šta znači uspeh primenili su svoje sposobnosti i na emotivnu vezu koju smatraju jednako važnim životnim podvigom. Međutim, i na toj ljubavi trebalo je mnogo raditi da bi stigli do onoga gde su danas, a sve je počelo upravo u pomenutoj francuskoj prestonici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knez (@kneznenad)

 

Upoznali su se još pre gotovo trideset godina na jednom Knezovom nastupu u Parizu, u kojem je Tatjana, rodom iz Paraćina, još tada živela i radila. Tada nije bilo povoljnih okolnosti kako bi njihova romansa započela, a sudbina je odredila da se njih dvoje neće videti narednih dvadeset godina, jer je svako krenuo svojim životnim putem i u odvojenim brakovima su dobili po dve predivne ćerke. Nenadove ćerke Andreu, a naročito Kseniju koja je deo grupe "Hurricane", već znate, a Tatjanine ćerke su Tamara i Elodi koja se baš nedavno udala na raskošnoj ceremoniji. Uprkos razdvajanju životnih puteva, pre desetak godina sudbina je ponovo spojila Nenada i Tanju.

- Sreli smo se u Paraćinu, prišla sam Nenadu i pitala ga da li me se seća. Rekla sam mu da smo se upoznali u Parizu pre dvadeset godina i da sam mu tada otkrila da me u Parizu zovu Tina, a on je tada odgovorio da baš pravi pesmu koja se zove „Tina bambina“. Bio je malo zamišljen, ali je odgovorio da se seća tog trenutka - ispričala je Tatjana ranije za "Story", a Knez nam je opisao da je to od samog početka bila velika ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knez (@kneznenad)

 

- Kada smo počeli da se viđamo, toliko su nam se energije poklopile da smo se odmah zaljubili i nismo mogli da izdržimo da se ne viđamo veoma često, bar na svakih 15 dana iako je Tatjana tada živela u Parizu a ja u Beogradu. Neke neverovatne stvari su nam se dešavale oboma, neke teške životne situacije, i velike podudarnosti, pa smo shvatili da smo srodne duše. Oboma su nam preminuli očevi na veoma sličan način, oboje smo imali slične udese, oboje imamo po dve ćerke. Milion stvari koje su se poklopile u našim sudbinama, toliko da smo jednog dana primetili da čak imamo mladež na istoj strani - ispričao je pevač.

Pročitajte: Tatjana Tat: Prema mojim ćerkama Nenad ume da bude strog

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatiana Tat (@tattatiana)

 

Međutim, njihovo ponovno ujedinjenje nije prošlo bez turbulencije budući da su nakon nekog vremena raskinuli svoju vezu ali na kratak period.

- Bili smo razdvojeni tačno mesec i po dana, dva sata i trinaest minuta - kroz smeh je rekla Knezova verenica i dodala da je to bio jedini put da su se posvađali, a dva puta su zaćutali. Ipak, tada su osećali kao da im fali deo sebe i nikako nisu mogli da se izbore sa tim. Spontano su osetili potrebu da se vrate jedno drugom, kao što su se spontano i zaljubili. Nenad se prisetio i kako je pomirenje izgledalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatiana Tat (@tattatiana)

 

- Mislim da sam ja načinio prvi korak i pustio joj poruku da se vidimo ponovo. Otišli smo na večeru u „Maderu“, gde inače često večeramo, i složili se da pripadamo jedno drugom. Pored nje sam veoma smiren i jako mi je lepo. Kao da jedno drugom stvaramo neki odbrambeni štit od spoljnog sveta, od stresa i negativne energije i raznih uticaja ljubomornih ljudi i onih koji nam ne žele dobro - rekao je pevač.

Komentari (0)

Loading