Vozač kod Paraćina vozio brzinom od 219 km/h

Policija je na autoputu Niš - Beograd, kod Paraćina, zaustavila vozača (56) "audija" koji je vozio brzinom od 219,1 kilometar na čas, na delu gde je ograničenje 130.
Vozač kod Paraćina vozio brzinom od 219 km/h
Foto: 021.rs (ilustracija)

Oko 13 časova, na autoputu Niš - Beograd, kod Jagodine, saobraćajci su isključili iz saobraćaja ženu (29) zbog nasilničke vožnje zato što je automobilom "lend rover" vozila brzinom od 164,3 kilometra na čas, dok je za vreme snežnih padavina na toj deonici ograničenje 60.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da će protiv oba vozača biti podnete prekršajne prijave.

Saobraćajna policija apelovala je na vozače da za vreme snežnih padavina prilagode brzinu kretanja uslovima puta.
 
Na vozače se apeluje i da drže odgovarajuće odstojanje u odnosu na vozila koja se kreću ispred njih i da obavezno koriste propisanu zimsku opremu.
  • Lala

    22.01.2022 20:05
    Državo
    Uzeti dozvolu doživotno.Netreba ruske živote da ugrožava.
  • BGD 011

    22.01.2022 17:46
    Brzo, brze, najbrze...
    Bravo, bravo! Pretekao je Vucicev brzi voz. Oboje nasilnika ne samo kaxniti novcano, vec i zatvorom. Pa gde im je pamet? A mozda u njihovim glavama ne pada sneg? U nekim srecnijim i uredjenijim drzavama, obavezni bi bili, da zbog ovoga izvesno vreme posecuju psihologa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija