AO: Kecmanović sutra ujutru protiv Monfisa u osmini finala

Sedmog dana Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, u nedelju, teniser Miomir Kecmanović će se boriti za plasman u četvrtfinale protiv Francuza Gaela Monfisa.
Meč Kecmanovića i Monfisa, 77. i 20. tenisera sveta, igraće se se na Džon Kejn areni i neće početi pre 8.30 po srednjoevropskom vremenu.
Kecmanović i Monfis su do sada odigrali samo jedan meč, prošle godine u Parizu, i tada je slavio francuski teniser u tri seta.
Španski teniser Rafael Nadal sastaće se u osmini finala sa Adrijanom Manarinom iz Francuske, a njihovom meču na Rod Lejver Areni prethodiće dueli Medison Kiz - Paula Badosa i Barbora Krejčikova - Viktorija Azarenka.
 
U večernjem terminu će na tom terenu snage odmeriti Ešli Barti i Amanda Anisimova, odnosno Pablo Karenjo Busta i Mateo Beretini.
 
Na Margaret Kort Areni će se sastati Džesika Pegula i Marija Sakari, kao i Aleksander Zverev i Denis Šapovalov.
  • ns

    22.01.2022 18:37
    Bravo za dosadašnji uspeh
    Navijamo da pobediš i Monfilsa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).