REZZIME DANA (petak): Uspešno veče za one koji nisu igrali Nemce i Engleze

Vreme čitanja: 3min | pet. 21.01.22. | 23:41

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

MVV - VOLENDAM (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Nema Volendamu ove sezone ravnog u Erstediviziji. Neočekivano, Mastriht koji je uoči meča bio u seriji od četiri poraza, bio je na dobrom putu da ga zaustavi, ali je Volendam na kraju uspeo da napravi nova tri koraka ka elitnom rangu. Odlučujući gol pao je u 70. minutu.

SAUTEND - KINGS LIN (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:1

Još jedan vaš tip zaokružen je iako je u jednom trenutku bio osuđen na propast. Kings Lin je poveo sredinom prvog dela, bio je na dobrom putu da se vrati na pobednički kolosek i makar malo se približi bezbednoj zoni, ali ga je Sautend na bolan način, golom u trećem minutu nadokande ostavio bez ijednog boda.

OSTENDE - ANTVERPEN (tip 2, kvota 1,93) - rezultat 1:2

Nastavlja Antverpen lov na jedno od najvećih iznenađenja evropskog fudbala. U uvodnom meču 23. kola savladao je Ostende i zadržao se na sedam bodova zaostatka za liderom Unionom. Iako je na svega četiri boda od zone ispadanja, pokazao se Antverpen kao neugodan domaćin, početkom drugog poluvremena čak i poveo, ali je Antverpen sredimom nastavka za devet minuta preokrenuo rezultat i zadržao se na željenom kursu.

ESPANJOL - BETIS (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 1:4

Ostaje Betis najveće osveženje ovosezonske Primere i kad je već pobedio najveći tim Katalonije morao je i onaj manji. Posle 1:0 na Nou Kampu protiv Barselone početkom decembra, impresivni andalužanski tim slavio je i na Kornelji, potvrdivši da je spreman da se vrati u Ligu šampiona u kojoj nije bio još od 2005.

Opširnije OVDE.

LION - SENT ETJEN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Zreo je Sent Etjen za ispadanje u niži rang. Sedamnaest uzastopnih godina je desetostruki prvak Francuske čuvao prvoligaški status, u nekoliko navrata u tom periodu osetio je i čari evropskog fudbala, ali je u poslednje vreme miljama daleko od kontinentalnih takmičenja.

Opširnije OVDE.

ARUKA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:2

Pogrešila jeste – odustala nije. U minuloj rundi samo 1:1 sa Moreirenseom na Lužu, a na otvaranju 19. kola Primeire pokazala je Benfika da neće lako odustati od napada na šampionski pehar, iako misija „hvatanja“ odbeglog dvojca postaje sve teža. 

Opširnije OVDE.

VERONA - BOLONJA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:1

Da nije pogrešila protiv najslabijeg tima lige (izgubila od Salernitane na svom stadionu) bila bi Verona ozbiljan kandidat za mesto u Evorpi. Ovako je i dalje u zoni međunarodnog fudbala, a da je podigla formu potvrdila je na otvaranju 23. kola Serije A, savladavši na Bentegodiju Bolonju – 2:1.

Opširnije OVDE.

ESPANJOL - BETIS (tip GG, kvota 1,55) - rezultat 1:4

Dvostruko slavlje doneo je Betis našim igračima večeras, mada je za ovo drugo zaslužan i Espanjol zbog svog - ispostaviće se - utešnog pogotka, a zapravo prvog u meču.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

AJNTRAHT - BILEFELD (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:2

Patrik Vimer je asistencijom obeležio otvaranje 20. bundesligaškog kola, a Arminija Bilefeld iznenadila Kostićev Ajntraht u Frankfurtu.

Opširnije OVDE.

VOTFORD - NORIČ (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:3

Norič prvi put u istorji osvojio Vikaridž Roud u Premijer ligi i pobegao iz zone ispadanja.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara