Nova vest
Tenis

Petak, 21.01.2022.

13:18

VI dan na AO: Stojanović, Medvedev, pa Cicipas

Srbiju će šestog dana Australijan opena u subotu predstavljati teniserka Nina Stojanović.

Izvor: B92

Autor:B92

VI dan na AO: Stojanović, Medvedev, pa Cicipas
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Ona će nastupiti u miks dublu sa Hrvatom Matom Pavićem, koji su postavljeni su za sedme nosioce, i na terenu broj 15 izlaze drugi po redu u noći između petka i subote.

Njihovi protivnici biće australijski takmičari Džejmi Furlis i Džejson Kubler.

Druga teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka će izaći druga na teren Margaret Kort arene protiv Čehinje Markete Vondroušove u duelu trećeg kola, a zatim sledi meč između drugog igrača sveta Danila Medvedeva i Holanđanina ;Botika Van de Zandšulpa.

U večernjem programu u toj Areni će nastupati deveta igračica sveta Iga Švjontek protiv Ruskinje Darije Kasatkine, odnosno šesti teniser sveta Andrej Ruboljov i hrvatski igrač Marin Čilić.

Četvrti igrač sveta Stefanos Cicipas igraće treći meč u Rod Lejver areni protiv Francuza Benoe Pera, dok u noćnom programu igraju domaći teniser ;Aleks De Minor i Španac Pablo Anduhar, kao i deseti nosilac Ruskinja Anastasija Pavljučenkova i Rumunka Sorana Kirstea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

8 h

U fokusu

Vidi sve