©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Eh, da su svi favoriti kao Liverpul...

Vreme čitanja: 3min | čet. 20.01.22. | 23:23

Pogledajte ko vam je doneo novac 20. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO
ATL. BILBAO - BARSELONA (tip GG, kvota 1,77) - rezultat 2:2 (3:2 posle produžetka)

Španci moraju da prave mesto za graviranje novog imena na peharu Kupa kralja. Aktuleni vlasnih trofeja neće ga odbraniti, jer je Barselonina sezona strave i užasa doživela još jednu traumatičnu epizodu.

Opširnije OVDE

GAMBIJA - TUNIS (tip VG DRUGO, kvota 2,05) - rezultat 1:0 (0:0, 1:0)

Tunis je pošteno visio. Još jedna ekipa sa severa Afrike do sada je razočarala nastupom na ovogodišnjem turniru. U nadoknadi vremena pogotkom Jalova, Gambija je slavila veliki trijumf i potvrdila drugo mesto.

Opširnije OVDE

ROMA - LEČE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1

Leče se dosta hrabro nosio sve dok je imao svih 11 igrača na terenu. Onog momenta kad je ostao s desetoricom nije imao kud. Položio je oružje.

Opširnije OVDE

ARSENAL - LIVERPUL (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:2

Zaslužio je pohvale Mikel Areta za podizanje Arsenala u Premijer Ligi i više nego pristojne rezultate posle katastrofalnog starta. Ali sa desetkovanim timom, kojem su glavne uzdanice zaražene koronom ili igraju na Kupu afričkih nacija, Tobdžije nemaju potencijal da se bore protiv Liverpula.

Opširnije OVDE

DANSKA - ISLAND (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 28:24

Raspolaže Danska sa nekoliko fantastičnih šutera, pa Mikel Hansen ne mora baš uvek da bude u prvom planu. Zna se – njegove su završnice. A, do tada ume da prepusti podijum reprezentativnim kolegama. U glavnoj ulozi protiv Islanđana bio je Matijas Gidsel.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

ARSENAL - LIVERPUL (tip GG, kvota 1,59) - rezultat 0:2

Nismo gledali dopadljiv fudbal na Emirejtsu, u revanšu polufinala Liga Kupa Engleske, možda nešto bolji nego pre sedam dana na Enfildu. Ali u takvoj, za engleske prilike, mrtvoj utakmici, Redsi su pokazali klasu.

Opširnije OVDE

GALATASARAJ - KASIMPAŠA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:3

Nije išlo protiv Giresuna, Hataj je za vikend posramio žuto-crvene, a veliku krizu Galatasaraja produbila je Kasimpaša. Dokaz da španskog stručnjaka Domeneka Torenta čeka vrlo težak posao.

Opširnije OVDE

CRNA GORA - HRVATSKA (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 32:26

Zatvorila je Crna Gora prilaze golu, a svaku pukotinu u odbrani zakrpio je Nebojša Simić. Izluđivao je golman Crne Gore šutere Hrvatske, branio je nemoguće i napajao je saigrače energijom.

Opširnije OVDE

O. SLONOVAČE - ALŽIR (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 3:1

Pokazali su mečevi protiv Sijera Leonea i Ekvatorijalne Gvineje da tim sa severa Afrike nije ni blizu optimalnog nivoa, a sudar sa Obalom Slonovače bio je za Alžirce sudar sa sivom stvarnošću.

Opširnije OVDE

ELČE - REAL M. (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:0 (1:2 posle produžetaka)

Izgleda da se Real nameračio i na Kup kralja. Iako je u pitanju takmičenje u kome se redovno muči, iako se u Alikanteu ljuljao kao list na vetru, našao je način da se tek posle produžetaka plasira u četvrtfinale.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara