Ožegović (© twitter.com/ManisaFK)
Ožegović (© twitter.com/ManisaFK)

Ognjen Ožegović ima novi klub, zaradiće više nego u prethodnom

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.01.22. | 22:27

Srpski napadač ostaje u Turskoj

Avantura u Nemačkoj nije bila pohvalna, u Turskoj jeste. Ubrzo po rastanku sa Adanom ozvaničio je Ognjen Ožegović saradnju sa novim klubom. Srpski centarfor potpisao je tokom četvrtka za Manisu, što znači da će ostati u Drugoj ligi.

Saradnja je ozvaničena do kraja sezone 2022/23, samim tim imaće nekadašnji član Crvene zvezde i Partizana šansu da već u ovom prvenstvu napadne mesto koje vodi u elitn rang ili da do njega pokuša da dođe u narednom. Trenutno je Manisa 11. u konkurenciji 19 klubova, a za šestoplasiranim Istanbulsporom zaostaje sedam bodova.

Izabrane vesti

Zanimljivo, Ožegovićev prethodni klub, Adana ima veće šanse da se domogne baraža, jer je na sedmom mestu, ali je prema informacijama turskih medija Ognjen odlučio da pređe u Manisu zbog bolje finansijke ponude. Na prethodnoj adresi je zarađivao 450.000 godišnje, sad će ta suma narasti na 550.000 evra.

Želim da pomognem Manisi na najbolji način kojim umem, a to je – golovima“, najavio je Ožegović koji je 17 puta bio strelac za Adanu.

Pre Turske, napadač iz „klase 1994“ igrao je za Crvenu zvezdu, Banat, Voždovac, Rad, Jagodinu, Borac, Vojvodinu, Čukarički i Partizan, dok se u inostranstvu oprobao u Kini (Jataji), Nemačkoj (Darmštad) i Turskoj (Adana).


tagovi

Ognjen OžegovićTurska 2ManisaManisasporZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara