Emil Rockov (©FK Vojvodina)
Emil Rockov (©FK Vojvodina)

Voša vratila Kup heroja: Rockov na Karađorđu traži vaskrsenje posle osam meseci bolovanja

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.01.22. | 11:43

Do kraja sezone na pozajmici iz mađarskog Fehervara

Nikola Simić i Goran Vukliš su se rotirali tokom jeseni, ali bi tokom prolećne polusezone na gol liniju trebalo da stane čovek koga su u Novom Sadu upamtili kao čudotvorca. Emil Rockov, jedan od Vošinih Kup heroja iz finala sa Partizanom juna 2020, vratio se u tabor Stare dame u kojoj će naredne sezone igrati kao pozajmljen fudbaler mađarskog Fehervara.

Rockov je dete Vojvodine, još kao junior je tamo proveo punih osam godina, na “Karađorđu” je počeo i seniorsku karijeru, da bi posle bravura u pomenutom finalu – Voša ga je dobila u penal seriji, ali je njen golman epitet junaka meča poneo još u regularnom toku meča – za 120.000 evra otišao u Mađarsku.

Izabrane vesti

Tamo solidan početak 19 utakmica u prvoj sezoni, ali onda i teška povreda koja je usporila povremenog srpskog reprezentativca.

Posle duge povrede i pauze od osam meseci, jednostavno je došlo do spleta okolnosti da sam ponovo ovde i srećan sam zbog toga. Težak period tokom povrede prevazišao sam zahvaljujući Saši Semerediju, putevi su me ponovo vratili u Novi Sad. Ovo je za mene novi izazov, koji će me mentalno ojačati i sve ono što sam naučio tokom pauze, sada želim da iskoristim i pretočim na teren. Fizički sam potpuno spreman i jedva čekam da pomognem ekipi, zato sam i tu, da Voša ostvari sve svoje ciljeve”, rekao je 26-godišnji Rockov za klupski sajt.      

Kad je on speman i u formi zaista je golman za velika dela, pa deluje da je Slavoljub Đorđević dobio zaista veliko pojačanje u nameri da izbori plasman u Evropu.



tagovi

Emil RockovZimski prelazni rok 2022FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara