Dani Vivijan (Bilbao) i Memfis Depaj (Barselona)
Dani Vivijan (Bilbao) i Memfis Depaj (Barselona)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Bilbao na Barsu - poziv na GG

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.01.22. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 20. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
AFRIČKI KUP NACIJA | 17:00
Ivory Coast - Algeria
ID: 6110825

Alžir je došao u Kamerun kao branilac kontinentalne titule i prvi favorit za njeno osvajanje, ali s jednim bodom u prva dva kola suočava se sa eliminacijom do koje vodi sve osim pobede nad Slonovima. No, verujemo da će se Rijad Marez i drugovi prenuti i slaviti uz 1-3 gola.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.5)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 13:00
Rubin - Fakel
ID: 6115963

Rivali se u Turskoj pripremaju za nastavak sezone. Rubin bi kao član ruske Premijer lige trebalo da bude favorit protiv ekipe koja se takmiči u jednom rangu ispod, međutim, Fakel je na poziciji koja vodi u elitu i sa velikim ambicijama čeka proleće. Bolje ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
AFRIČKI KUP NACIJA | 20:00
Gambia - Tunisia
ID: 6110810

Između debitanta Gambije i senzacionalnog plasmana među 16 najboljih ekipa na kontinentu je remi sa šampionom iz 2004. i sedmostrukim polufinalistom, kojeg zanima jedino pobeda. Ne bi bilo loše da razmotrite neku igru sa golovima - recimo da će ih biti više u drugom poluvremenu.


Poluvreme sa više golova

Tip: drugo (2.05)
Fiksevi dana
ŠPANIJA - KUP | 21:30
Ath.Bilbao - Barcelona
ID: 6111118

Bilbao uvek ima velike ambicije u Kupu kralja, a kada tome dodate i činjenicu da je redovno izuzetno motivisan protiv Barselone i Real Madrida dobijete priličnu dozu neizvesnosti u ovom okršaju. Njihov prvenstveni susret odigran u avgustu završen je 1:1, a i sada očekujemo GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.77)
Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 21:00
Roma - Lecce
ID: 6111127

Činjenica je da fudbalerima Rome manjka mentalne stabilnosti, no njihov trener Žoze Murinjo nikako da shvati da je on taj koji bi morao da im je ulije, umesto što stalno stresa krivicu sa sebe. Leče igra dobro, ali u Seriji B, pa razlika u kvalitetu kaže da kec neće izostati.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
ŠPANIJA - KUP | 19:00
Elche - Real Madrid
ID: 6111098

Elčeova preokupacija je borba za opstanak, ali probaće da nasekira slavnog protivnika. Ipak, u poslednje vreme bolje je delovao na strani, a Real je izuzetan gost i žarko želi trofej koji mu izmiče od 2014, a pre nekoliko dana osvojio je Superkup, te se dvojka podrazumeva.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.5)
Fiksevi dana
HOLANDIJA - KUP | 18:45
PSV - Telstar
ID: 6111059

U pitanju je jedna od najvećih sigurica dana (druga je kec na okršaju Ajaksa i trećeligaša Maslajsa). Naravno, od kvote na trijumf domaćina koji je u sjajnoj seriji i bio bi apsolutni favorit i da ne igra sa članom Druge lige nećete se ovajditi, pa zbog toga odaberite SP 1.


Sigurna pobeda

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
ENGLESKA - LIGA KUP | 20:45
Arsenal - Liverpool
ID: 6110580

Liverpul i Arsenal prikazali su razočaravajuću partiju pre nedelju dana na Enfildu. To što je njihov prvi polufinalni okršaj završen bez pogodaka predstavlja kuriozitet jer su dueli ova dva kluba obično efikasni. Oba tima imaju kadrovskih problema, ali prednost dajemo gostima.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara