Suarez i Džerard (©Reuters)
Suarez i Džerard (©Reuters)

Okuplja se društvo staro: Suarez ozbiljno razmatra Džerardov poziv da dođe u Aston Vilu

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.01.22. | 18:10

Zanimljiva dešavanja na Vila Parku

Filipe Kutinjo se u Premijer ligu vratio sa asistencijom u odličnom debitantskom nastupu za Aston Vilu, a da li će stopama brazilskog kreativca da krene i Luis Suarez?

Ostrvom odjekuje vest da urugvajski golgeter ozbiljno razmatra mogućnost senzacionalnog povratka u Premijer ligu, konkretno u Aston Vilu gde je dobio otvoreni poziv Stivena Džerarda.

Izabrane vesti

Novi Vilin trener očigledno želi da budućnost gradi sa oprobanim snagama, odnosno igračima za koje zna da mogu ekspresno da naprave razliku. Uostalom, Kutinja je doveo jer je sa njim delio svlačionicu u Liverpulu, baš kao i sa Luisom Suarezom.

Španski novinar Đerard Romero tvrdi da je Džerard već obavio lični razgovor sa Suarezom kako bi “opipao puls“, a navodno je povratni signal bio pozitivan. Tačnije, Suarez navodno ozbiljno razmišlja da pojača Aston Vilu i proba da napravi značajniji rezultat u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope.

Suareza traži sve veći broj klubova, Palmeiras, Korintijans i Atletiko Mineiro, plus nekoliko poslodavaca iz Saudijske Arabije i MLS, ali on je navodno željan akcije u najjačoj ligi na svetu.

Subota, 13.30: (2,85) Everton (3,20) Aston Vila (2,70)

Međutim, sada ostaje pitanje da li je Džerardova namera da transfer završi ove zime ili na leto, kada Suarezu ističe ugovor sa madridskim Atletikom. Prva ideja je da se sačeka čak i leto, mada nije isključeno da Aston Vila pokuša sa španskim prvakom da završi posao već sada.

Pistolero je ove sezone postigao samo devet i namestio još dva gola kroz 27 utakmica u svim takmičenjima. Konkretno u Primeri ima sedam pogodaka i te dve asistencije, zbog čega deli prvo mesto klupske liste strelaca sa Anhelom Koreom. No, Atletiko nije ni blizu odbrane titule, što bi moglo da ubrza eventualni Suarezov odlazak.



tagovi

Zimski prelazni rok 2022Aston VilaAtletiko MadridLuis SuarezStiven Džerard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara