Vaterpolisti Crvene zvezde (©Starsport)
Vaterpolisti Crvene zvezde (©Starsport)

Crnogorac na klupi Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.01.22. | 13:51

Mirko Vičević novi trener beogradskog vaterpolo kluba

Dejan Radonjić u košarkaškom klubu, a crnogorski stručnjak i na klupi crveno-bele vaterolo sekcije. Mirko Vičević novi je trener Crvene zvezde, prenose podgoričke Vijesti.

Vičević (53) je bio član generacije jugoslovenskih vaterpolista koja je osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine.

Izabrane vesti

Potom je prešao u trenerske vode, sedeo je na klupi Katara, a vodio je i mlade selekcije Crne Gore. Tu se kao poseban uspeh izdvaja juniorsko evropsko zlato sa Malte 2015. godine.  

Sada ga u Beogradu očekuju novi izazovi, sudari sa Novim Beogradim, Radničkim iz Kragujevca i Partizanom u jakom prvenstvu Srbije, plus nastupi u regionalnom takmičenju, te Ligi šampiona.

Crvenu zvezdu je u prvom delu sezone vodio Aleksandar Filipović, ali je saradnja raskinuta pred početak drugog turnira regionalne lige, iako se o rastanku spekulisalo još od decembra. Loši rezultati u Ligi šampiona (skor 1/6) i porazi u svim derbijima sa Novim Beogradom, Radničkim i Partizanom na domaćoj sceni kumovali su takvoj odluci uprave kluba.


tagovi

vaterpoloVK Crvena zvezdaVaterpolo transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara