Kolarov (© Reuters)
Kolarov (© Reuters)

Aleksandar Kolarov razmišlja o kraju karijere, Inter ga želi za trenera

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.01.22. | 23:39

Na leto verovatni prekid aktivnog bavljanja fudbalom

U jednom trenutku pominjala se Crvena zvezda i bila je veoma zaniteresovana da ga angažuje, istovremeno je Roma nudila fotelju sportskog direktora, ali kako sad stvari stoje, niti će se vraćati u sprski fudbal, niti nazad na Olimpiko. Štaviše, velike su šanse da Aleksandar Kolarov više ne juri za loptom, pošto u njemu sazreva odluka da okončanjem ove sezone završi karijeru.

Javlja Kalčomerkato da nekadašnji reprezentativac Srbije uveliko razmatra opciju po kojoj bi na leto, kad mu istekne ugovor sa Interom, okačio kopačke o klin. Na takvo razmišljanje navodno ga je navela serija povreda zbog kojih je u poslednje dve sezone za italijanskog prvaka odigrao samo 14 utakmica, a u aktuelnom takmičarskom ciklusu pojavio se samo na tri. Svaki put kao rezerva.

Izabrane vesti

Ta 44 minuta, raspoređena na mečeve Serije A sa Bolonjom i Empolijem, odnoso Lige šampiona sa Šerifom sugerišu da telo daje znake 36-godišnjem momku iz Vojke da se bliži kraj. Pogotovo što u sistemu Simonea Inzagija nema mesta za klasičnog levog beka, Inter uglavnom igra sa trojicom u poslednjoj liniji, sve i da je Kolarov totalno fit pitanje je da li bi i kad dobio šansu.

Otuda i razmišljanja o povlačenju. U korispodenciji sa tim i najava šta bi dalje mogao da radi. Prema saznanjima Kalčomerkata, bivši član Mančester Sitija bi ostao u fudbalu, primaljiva mu je ideja da bude menadžer – tim poslom se bavi njegov rođeni brat Nikola – mada su na stadionu „Đuzepe Meaca“ spremni da mu ponude drugu ulogu. Trener Inzagi bi ga rado video kao deo svog stručnog štaba, a navodno se ta opcija dopada Aleksandru Kolarovu i u ovom trenutku i nju razmatra.

Zbog svega navedenog italijanski mediji dodaju kako nije isključeno da iskusni defanzivac objavi kraj karijere i pre nego što mu poslednjeg dana maja istekne ugovor sa Interom, koji je produžio letos.


tagovi

Aleksandar Kolarov

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara