Petar Golubović u Alesundu

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.01.22. | 17:27

Svojevremeno zlatni Orlić iz Litvanije ima novi angažman

Velika nada bio je Petar Golubović, ali sada već 27-godišnji Beograđanin nije uspeo da ispuni očekivanja. Posle belgijskog Kortrajka, karijeru će pokušati da oživi na severu Evrope.

Desni bek koji je 2013. sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio Evropsko prvenstvo potpisao je dvogodišnji ugovor sa Alesundom, povratnikom u najjači rang norveškog fudbala.

Izabrane vesti

Golubović je dobrim igrama za Orliće svojevremeno privukao pažnju Rome, koja ga je platila OFK Beogradu 1.000.000 evra. Imao je tada samo 19 godina.

Nadali su se u Vučici da će dobiti novog Sinišu Mihajlovića ili Aleksandra Kolarova, ali nije im se ispunila želja. Za tri godine u klubu Golubović nije uspeo da upiše zvaničan nastup za Romu. Igrao je na pozajmicama u Novari, Pistojezeu i Pizi, da bi 2018. napustio Italiju i prešao u Kortrajk.

20.45: (1.45) FJORENTINA (4.70) ĐENOVA (8.00)

U Belgiji je prethodne dve sezone igrao standardno, ali je letos došlo do rastanka. Novi izazov Petar Golubović potražiće u Norveškoj, u klubu koji će takođe imati veliki motiv da se pokaže po povratku u Elitserijen.

Alesund je prošle sezone bio drugi, pa se zajedno sa HamKamom plasirao direktno u viši rang.


tagovi

Petar GolubovićZimski prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara