17. januar  2022. 09.58  →  11.44 | Izvor: Tanjug

AO: Kecmanović rutinski protiv Đokovićeve zamene, Lajović u drugom kolu, Đere i Milojević ispali

MELBURN -

Srpski teniser Miomir Kecmanović na startu Australijan opena pobedio je Italijana Salvatorea Karuza 6:4, 6:2, 6:1.

Kecmanović je za nepuna dva sata igre izborio drugu rundu protiv "laki luzera", koji je u glavni žreb ušao umesto prvog nosioca Novaka Đoković.

kecmanović

Kecmanović će narednoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Mihail Kukuškin - Tomi Pol.

Lajović u drugom kolu Melburna, Đere ispao

Srpski tensier Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo Australijan opena, pošto je na startu turnira u Melburnu pobedio Mađara Martona Fučovića 6:3, 4:6, 6:1, 7:6 (8-6),6:1.

Lajović je posle velike borbe i tri sata i 28 minuta igre pobede izborio narednu rundu, gde će mu rival biti Španac Karlos Alkaraz.

Sa druge strane, Laslo Đere završio je nastup na Australijan openu izgubio je od Kanađanina Denisa Šapovalova 7:6 (7:3), 6:4, 3:6, 7:6.

Lajović: Svidalo vam se ili ne, Novak je najveći svih vremena

Srpski teniser Dušan Lajović posle pobede u prvom kolu Australijan opena razvio je srpsku zastavu sa likom Novaka Đokovića.

Lajović je razvio je srpsku zastavu sa Đokovićem likom i porukom "Sviđalo vam se ili ne, najveći svih vremena" napisanom na engelskom.

Bila je ovo podrška Lajovića najboljem teniseru sveta, koji je juče deportovan iz Australije posle presude Federalnog suda da mu se ukine viza.

lajović

Kraj za Milojevića na AO

Srpski teniser Nikola Milojević završio je nastup na Australijan openu, pošto je u prvom kolu izgubio od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda 7:5, 4:6, 3:6, 2:6.

Milojević je dobro počeo, dobio prvi set, ali je Amerikanac napravio preokret i za dva sat i 37 minuta izborio drugu rundu.

Tagovi
Srodne vesti