AMERIKANAC POBESNEO NA KOLEGE ZBOG NOVAKA: Vi ste je**ni moroni! Solidarni ste samo kod NOVCA! Što se NIKO ne povuče iz Melburna?
Foto: AP/Andrew Brownbill, EPA/Neli Hall

skandal u melburnu

AMERIKANAC POBESNEO NA KOLEGE ZBOG NOVAKA: Vi ste je**ni moroni! Solidarni ste samo kod NOVCA! Što se NIKO ne povuče iz Melburna?

Tenis -

Američki teniser Tenis Sandgren sa velikom pažnjom ispratio je dešavanja oko skandaloznog tretmana Novaka Đokovića u Melburnu.

- Kada „ikona slobodnog izbora“ nije dobrošošla u zapadnjačku zemlju, znate da su stvari postale totalno lude – istakao je Tenis.On je jedan od retkih njegovih kolega koji mu je pružio podršku, a po njemu ceo haos u Melburnu inspirisan je političkim motivima.

Tenis je u nekoliko navrata burno reagovao na dešavanja u Australiji posredstvom društvenih mreža, a to je učinio i nakon što su australijski sud potvrdio odluku o Đokovićevoj deportaciji. i tako mu oduzeo šansu da brani trofej na Australijan openu, koji je tokom svoje karijere osvajao u devet navrata.

"Ako mislite da je tenis važniji od ovog pitanja. Ti si je*eni moron." napisao je Sandgren u jednoj objavi

Vidno iznerviran svim dešavanjima poslao je još jednu poruku,

"Kada „ikona slobodnog izbora“ nije dobrošošla u zapadnjačku zemlju, znate da su stvari postale totalno lude", istakao je Tenis.

"Voleo bih da sam u Melburnu jer bih se povukao sa turnira. Pretpostavljam da je solidarnost kul samo kada je u pitanju ček. Kada 'ikona slobodnog izbora' nije dobrodošla, stvari su poludele",napisao je razočarani američki teniser.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track