POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Slavoljub Srnić otišao u Tursku, Zvezdin je do juna 2023. godine!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

zvezdin vojnik

POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Slavoljub Srnić otišao u Tursku, Zvezdin je do juna 2023. godine!

Fudbal -

Iskusni fudbaler staviće paraf po povratku sa priprema iz Antalije

Ono što je Kurir najavio polovinom decembra, dobilo je epilog. Slavoljub Srnić ostaje u Crvenoj zvezdi do juna 2023. godine, a paraf na novi ugovor staviće po povratku iz Turske.

Nemanja Milojević, Slavoljub Srnić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda i iskusni fudbaler lako su postigli dogovor o nastavku saradnje. Slavoljubu Srniću istekao je ugovor sa crveno-belima u decembru, osluškivao je ponude iz Portugala, Grčke i Kazahstana, ali je na kraju odlučio da ostane na Marakani, gde je i ponikao kao klinac.

Slavoljub Srnić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Slavoljub Srnić je u pravom smislu Zvezdin vojnik, čovek koji je u crveno-belom dresu igrao sve pozicije, od beka, preko veznog reda, do krilnog napadača. U prvom delu sezone imao je maestralne partije u Ligi Evrope, protiv Ludogoreca i posebno protiv Brage, kada je bio najbolji akter na meču.

Slavoljub Srnić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Slavoljub Srnić prve fudbalske korake napravio je u Mačvi. Sa 15 godina došao je u Crvenu zvezdu, zajedno sa bratom blizancem Dragoljubom. Debitovao je 2010. u crveno-belom dresu, ali je kao i većina Zvezdine dece afirmaciju stekao u drugom klubu, Čukaričkog, iz kojeg se na Marakanu vratio 2015. godine u transferu vrednom 420.000 evra. Blistao je kod Vladana Milojevića, a bio je i strelac u pobedi nad Kelnom u Ligi Evrope, koja je Crvenoj zvezdi 2018. godine donela prolaz grupe i plasman u šesnaestinu finala.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track