NOVAKOV BRAT O POBEDI NA SUDU: Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnose
Foto: screenshot Prva tv, EPA/Dean Lewins

drama

NOVAKOV BRAT O POBEDI NA SUDU: Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnose

Tenis -

Brat najboljeg tenisera sveta Đorđe Đoković potvrdio je da je Novak opet uhapšen u Australiji.

"Besane noći za celu familiju. Prolazimo kroz jako teške momente, Novak je pokazao koliko je istrajan i koliko veruje u svoje ideale i da je veliki čovek i izborio se ne samo za sebe već za ceo svet. S druge strane imamo sistem u Australiji koji je doneo odluku u korist svim činjenicama i nije postojao razlog za nekom drugom odlukom, a sad dobijamo informacije da očigledno ministar unutrašnjih poslova iznad suda", rekao je Đorđe Đoković za TV Prva.

"Definitivno je ovo politika, sve je ovo bila politika. Mi smo angažovani na svim društvenim mrežama i poslednja je informacija da hoće da ga zatvore. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama. Novak je sa svojim advokatima u prostorijama gde je bilo suđenje, a on trenutno razmišlja o svojim opcijama. Ovo je bio veliki poraz za australijske vlasti i ovo teško podnose", zaključio je Đorđe Đoković.

Đorđe Đoković
foto: screenshot Prva tv

"Nakon sudske odluke, svi smo jako bili srećni. Počeli smo da slavimo preko poruka, ali je zatim od njega došla informacija da moramo da se strpimo jer izgleda da nije gotovo. Usledila je kratka tišina, pa smo dobili informaciju da je donešena odluka da se Novak uhapsi i deportuje nazad, i da mu zabrane ulazak u Australiju na tri godine. Ne znam samo po kom osnovu, jer nije napravio nikakav zakonski i federalni prekršaj", kazao je Đorđe Đoković

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track