Mirjana Musulin (MN Press)
Mirjana Musulin (MN Press)

Mirjana Musulin u Vrnjačkoj Banji sprema taktiku za Tursku

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.01.22. | 13:13

Ženska kadetska odbojkaška reprezentacija se u Vrnjačkoj Banji priprema za kvalifikacione utakmice za EP

Mlade odbojkašice Srbije nisu imale mnogo vremena za proslavu praznika. Ženska kadetska reprezentacija je sredinom prethodne nedelje otputovala u Vrnjačku Banju na pripreme za prvu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. U nedelju je planirano da se vrate za Beograd, a onda u utorak da krenu put Turske gde će učestvovati na kvalifikacionom turniru od 12. do 16. januara.

Selektor Mirjana Musulin je za ovu akciju pozvala 14 igračica, koje su rođene 2006. godine i kasnije. Na spisku se nalaze dizači Teodora Kričković (TENT), Maja Ostojić (Spartak Subotica), korektori Milica Vidačić (Klek), Anđela Veselinović (Ub) i Jana Samardžić (TENT), libera Danica Ružić (Ruma) i Milica Burka (NS Volej tim Novi Sad), srednji blokeri Jovana Antić (Srem), Đurđa Stanojević (TENT) i Bojana Miljević (Crno-bele 011), primači servisa Ana Mihajlović (Srem), Sara Marinković (Omladinac), Sonja Danilović (Srem), Mina Stanojević (Srem).

Izabrane vesti

Kadetkinje Srbije će u 1. kolu B grupe u sredu 12. januara igrati protiv Rumunije od 18.30 časova po našem vremenu. U četvrtak će se sastati sa Crnom Gorom (13.30), a u poslednjem kolu odmeriće snage sa Albanijom. Plasman u polufinale izboriće po dve selekcije iz obe grupe. Kartu za Evropsko prvenstvo obezbediće samo pobednik turnira u Balikeširu.

Kontinentalni šampionat u konkurenciji kadetkinja odigraće se u Olomoucu i Prostejovu u Češkoj od 22. do 31. jula 2022.



tagovi

Mirjana Stojanovićženska kadetska odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara