Najnovije vesti
Slobodno vreme
Danas u "Blicu" poklon godišnji horoskop za 2022. godinu i kupon za povoljnu kupovinu

Danas u "Blicu" poklon godišnji horoskop za 2022. godinu i kupon za povoljnu kupovinu

"Blic" danas svim čitaocima uz dnevno izdanje poklanja Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu, kao i kupon za povoljnu kupovinu u svim "Opposite" radnjama.

HOROSKOP-2022 -Landing-danas Foto: RAS Srbija
HOROSKOP-2022 -Landing-danas

Astrolozi kažu da godina pred nama donosi velike uvide, pre svega na ličnom, ali i na kolektivnom planu. Za razliku od prethodne dve godine u kojima su se rušili postojeći sistemi, nova 2022. godina nudi nove mogućnosti.

U poklon horoskopu donosimo detaljnu astro prognozu za svaki horoskopski znak, te su naši astrolozi pripremili šta vas sve tokom naredne godine očekuje na polju ljubavi, zdravlja i posla.

Prema Kineskom horoskopu, 2022. je godina vladavine vodenog tigra, odnosno lunarna godina, a u godišnjem horoskopu saznaćete zbog čega narednom godinom preovlađuju vatra i voda.

Pored horoskopa, potražite i poklon kupon koji donosi popust od 40% na celokupan asortiman u svim "Opposite" radnjama širom Srbije. Možete ih iskoristiti do 26. decembra, a jedan kupon važi za jedan proizvod.

Obezbedite danas svoj primerak "Blica" i potražite godišnji horoskop za 2022. godinu u kom ćete pronaći detaljnu analizu o očekivanjima za svaki astrološki znak za predstojeću godinu, a ne propustite i da iskoristite poklon kupon uz koji ćete uštedeti novac.

Čitajte "Blic"!