OTKRIVENI PRIVATNI DETALJI PORODICE JANKOVIĆ: Jelena je POBEGLA iz javnosti, a evo šta je o odnosu sa ćerkom rekla njena majka
Foto: EPA

konačno

OTKRIVENI PRIVATNI DETALJI PORODICE JANKOVIĆ: Jelena je POBEGLA iz javnosti, a evo šta je o odnosu sa ćerkom rekla njena majka

Tenis -

Otkako je u aprilu ove godine dobila ćerku, Jelenu Janković praktično nismo viđali u javnosti.

Naravno, to je potpuno očekivano posle napornog perioda, završetka teniske karijere i ulaska u ulogu roditelja Jelena je odlučila da se u potpunosti posveti porodici i uživa sa ćerkom i partnerom, Brankom Baraćem.

Porodica Jelene Janković uvek je bila zanimljiva javnosti u Srbiji.

Majka Snežana je bila njena podrška na svakom meču, a Jelena nije imala problem da svima stavi do znanja da je upravo majka imala veliki značaj u njenom životu.

- Majka je, praktično, stub mog života. Uvek je tu kad mi je potrebna - govorila je Jelena ranije.

Na svakom turniru Jelena je mogla da računa na to da u njenom boksu sedi majka koja je bila "rame za plakanje" nakon teških poraza, ali i osoba koja se najviše obradovala svakoj njenoj pobedi.

Snežana Janković, Jelena Janković
foto: EPA

A Snežana je nedavno prvi put govorila o tajni uspeha Jelene koja je, podsećamo, tokom karijere bila i na prvom mestu WTA liste.

- Sve što je vezano za uspeh moje ćerke dolazi iz porodice. Uvek smo bili skladna i kompaktna građanska porodica koja važne odluke donosi na malom kućnom savetu, gde svi imaju pravo glasa ‒ otkrila je jednom prilikom majka Jelene Janković „temelje“ na kojima je njena ćerka izgradila blistavu karijeru i dodala:

- To bi, ujedno, moglo da posluži kao lekcija i ostalim roditeljima, bez obzira na to u kom pravcu idu interesovanja njihove dece - rekla je Snežana Janković.

Jelena je 2017. godine završila karijeru zbog problema sa povredom, a poslednji meč odigrala je tri godine kasnije na Adrija Turu u Beogradu.

Kurir sport

Bonus video:

00:38

ĐOKOVIĆ NADJAČAO HIMNU EVROLIGE: Delije i Novak pevaju zajedno! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track