');
Najnovije vesti
Blic Slobodno vreme

Imate pekaru, butik, salon ili tezgu za na pijaci - ali ne dajete MOGUĆNOST PLAĆANJA KARTICAMA: Ova aplikacija je rešenje - MOBILNI TELEFON pretvara u POS terminal

U današnje vreme sve manje ljudi sa sobom nosi gotovinu. Iz tog razloga, vlasnici manjih biznisa, a posebno u oblasti trgovine, prevoza i usluga, uviđaju da postoji potreba da svojim kupcima i klijentima pruže mogućnost plaćanja karticama. Međutim, uvođenje klasičnog POS terminala za mnoge nije praktična opcija, a posebno ne za preduzetnike i zaposlene u privrednim granama koji su, po prirodi posla, stalno u pokretu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Zgrada (7) Foto: Promo / Promo
Zgrada (7)

Na sreću, sada se pojavilo rešenje koje će omogućiti da svojim poslovanjem upravljaju direktno iz svog džepa! Raiffeisen banka je na srpsko bankarsko tržište donela potpunu novinu kad je reč o prihvatu plaćanja platnim karticama ili mobilnim telefonima na prodajnim mestima.

Reč je o aplikaciji RaiPOS, uz pomoć koje preduzeća i preduzetnici svoje usluge ili proizvode mogu naplaćivati putem svog android mobilnog telefona, bez potrebe posedovanja ”klasičnog” POS terminala.

Foto: Promo / Promo

RaiPOS aplikacija instalira se direktno na mobilnom uređaju vlasnika i/ili njegovih zaposlenih, a može se koristiti bilo gde i bilo kada za prihvatanje plaćanja putem VISA i Mastercard platnih kartica, kao i plaćanja putem mobilnih telefona.

Ona omogućava jednostavna, brza i sigurna plaćanja uz korišćenje NFC tehnologije koju poseduju svi noviji modeli smart telefona. Zahvaljujući mogućnosti beskontaktnih plaćanja karticom ili mobilnim uređajem na bilo kom mestu, kao i na više telefona u okviru jednog prodajnog mesta – vlasnicima biznisa nudi priliku za povećanje prodaje.

Dodatno, veliku prednost za privrednike koji se opredele za ovaj vid naplate svojih usluga, predstavlja i to što je korišćenje RaiPOS aplikacije besplatno, odnosno bez mesečne naknade za korišćenje.

Pored toga što nudi praktičan i brz način primanja uplata, aplikacija omogućava i slanje digitalnog slipa putem SMS poruke ili i-mejla, kao i očitavanje putem QR koda, a listu svih transakcija je moguće pregledati u bilo kom trenutku.

Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno – ova aplikacija obezbeđuje preko potrebna beskontaktna plaćanja, posebno važna u pandemijskom periodu, kako za vlasnike biznisa, tako i za njihove klijente.

RaiPOS aplikacija je na raspolaganju svim preduzećima i preduzetnicima registrovanim na teritoriji Srbije, bez obzira na prodajnu ili uslužnu delatnost za koju su registrovani.

Za više informacija o aplikaciji posetite: https://www.raiffeisenbank.rs/pravna-lica/privreda/prihvat-platnih-kartica/raipos/ ili pozovite Kontakt centar Raiffeisen banke na broj telefona 011 3202 100.