Tunis: Jedna žrtva u požaru u sedištu stranke Enahda

Najmanje jedna osoba je stradala, a 12 je povređeno u požaru koji je danas izbio u sedištu tuniske stranke Enahda u glavnom gradu Tunisu.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.12.2021.

18:03

Tunis: Jedna žrtva u požaru u sedištu stranke Enahda
Ilustracija: Depositphotos/vectorfusionart

Stranka je navela da je stradao jedan od njenih članova, ne iznoseći detalje, preneo je Rojters.

U požaru su povređena dva visoko rangirana člana stranke, među kojima njen lider i bivši premijer Ali Larajed koji je skočio s prozora na drugom spratu, naveli su neimenovani svedoci.

Pripadnici tuniske Kancelarije za civilnu zaštitu spašavali su članove stranke koji su se zatekli na licu mesta.

Još nije naveden uzrok požara, ali je jedan član stranke rekao Rojtersu da je požar posledica kratkog spoja u glavnoj sali za sastanke.

Neki drugi članovi stranke su naveli da je požar izazvan tako što se jedna muška osoba zapalila, ne iznoseći detalje o njenom identitetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: