Dejan Todorović (©Starsport)
Dejan Todorović (©Starsport)

Dejan Todorović na parketu posle 15 meseci agonije

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.12.21. | 14:54

Povreda kolena prošlost za povremenog srpskog reprezentativca

Posle kiše uvek dođe sunce, kaže stara narodna izreka, a ako je zaista tako Dejana Todorovića bi zaista trebalo da ogreje. Jer povremeni srpski reprezentativac konačno se vratio na teren posle dugih 15 meseci pauze zbog teške povrede kolena.

Početkom septembra 2020. godine Todoroviću je pokidan ligament levog kolena zbog čega je morao da bude podvrgnut operaciji posle koje je usledio dug oporavak.

Izabrane vesti

Trener njegovih Tenerifa Ćus Vidoreta prvi put ga je pozvao da sa ekipom putuje na utakmicu još u novembru, ali 27-godišnje nisko krilo tada nije bilo spremno da se vrati na parket. Konačno je to učinio sinoć u meču FIBA Lige šampiona protiv nemačkog Ludvigzburga.

Ušao je u igru u šestom minutu i odigrao taj period do kraja prve četvrtine. Nije se upisao u listu strelaca, ali to nije ni važno, bitno je samo da se konačno vratio u igru.

Podsetimo, Todorović je za reprezentaciju Srbije debitovao novembra 2017. godine u kvalifikacijama za Mundobasket 2019. Pret početak turnira tadašnji selektor Saša Đorđević ga je uvrstio i na širi spisak od 18 kandidata za tim, ali je Todorović otpao na poslednjem filteru.

Ko zna, možda će se nekad i vratiti, ako povratak u formu bude išao po planu.



 


tagovi

Dejan Todorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara