Preminula dvadesetjednogodišnja jutjuberka Kika Đukić, sumnja se na samoubistvo

Jutjuberka i influenserka iz Srbije Kristina Kika Đukić, preminula je u sredu, u 21. godini.

Kristina Kika Đukić rođena je 2000. godine u Beogradu. Bila je gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji je Jutjub kanal pratilo više od 700.000 korisnika ove platforme. 

Beogradski mediji prenose nezvanične informacije da je reč o samoubistvu. 

Njena majka Nataša Đukić na Instagramu je objavila da je dvadesetjednogodišnjakinja preminula u sredu, te da će datum sahrane biti naknadno objavljen. 
 
Smrt Kristine Đukić potvrdila je i njena prijateljica Laura Tešanović, navodeći da je preminula u večernjim satima, izjavljujući saučešće porodici Đukić, ali i "svim ljudima koji su je voleli i poznavali". 
 
Direktorka Balkan tube festa Mira Vladisavljević poručila je za Telegraf da se "dogodila užasna stvar", apelujući na medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju, jer je reč o devojci "koja se pet godina borila sa bulingom (zlostavljanjem)". 
 
Mentalno zdravlje je problem koji je veoma zastupljen, ali se o njemu nedovoljno govori. 
 
Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011 7777 000.
 
Pomoć i razgovor sa stručnjacima možete pronaći i kod neprofitnih organizacija kakvo je Centar "Srce" iz Novog Sada, koje pruža pomoć svakog dana od 14 do 23 časa. Možete ih kontaktirati na brojeve telefona: 021 6623 393 i 0800 300 303.
  • Zvoncica

    12.12.2021 07:58
    ...
    Razumite to da se deca svaki dan sukobljavaju sa nekom vrstom nasilja, ako ne preko interneta onda u skoli. Roditelji i na najmanje negativno desavanje u skoli ili okolini oko vaseg deteta REAGUJTE nemojte da cutite. Od prvih razreda to pocinje i pos parolom pa procice oni su jos mali ih ucimo da trpe ili da je u redu da maltretiraju druge. NIJE U REDU!!!
  • Gloginje

    11.12.2021 23:55
    end is near
    Ako si ti crna rupa, ja cu biti prva zvezda koju je crna rupa progutala!
  • Angelo

    11.12.2021 12:05
    Premlada
    Jako teško shvatiti zašto je neko pun života,lepote vremena i zdravlja sebi tako naudio...
    Molim državu neka zaustavi sve projekte oko Farme-Zadruge i internet senzacija ako misli na srž državnosti a to su zdravi mladi ljudi....
    Potrebno ih je odvoditi u sela,stari život bez kompleksa i inovacija da osete prirodnost i jednostavnost. Tad imaju sve sto će ih pomeriti od imaginarnog i veštačkog kao i pogibnog ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.