Читај ми!

Zahvalnica Prvom programu Radio Beograda za afirmaciju sporta

Osnivač Dečije fudbalske asocijacije Srbije Vladan Škorić bio je gost Radio Beograda i tom prilikom uredniku sportske redakcije Vladu Radičeviću uručio priznanje za uspešnu saradnju tokom prethodnih godina. Ove godine u specifičnim uslovima Dečija fudbalska asocijacija obeležava dve decenije postojanja.

Od 2001. godine dečija fudbalska asocijacija je angažovana na razvoju i realizaciji jedinstvenog fudbalskog takmičenja Mini i Maksi Fudbalskih Liga.

Ovaj projekt je namenjen najmlađima, dečacima i devojčicama uzrasta 4 do 12 godina starosti.

"Višestruka je korist iz pokretanja ovih takmičenja - sastoji se pre svega u popularizaciji dečijeg fudbala, stvaranju baze najmlađih fudbalskih polaznika u cilju sticanja osnovnih fudbalskih veština pre ulaska u prve zvanične selekcije. Briga o najmlađima i njihova edukacija u sportu su od velikog značaja za njihov duhovni i telesni razvoj kao i za usvajanje i negovanje plemenitih životnih vrednosti", istakao je Vladan Škorić osnivač Dečije fudbalske asocijacije.

Škorić se zahvalio sportskoj redakciji Prvog programa Radio Beograda na podršci i afitmaciji sporta među najmlađima.

Istakao je da realizaciju ovog programa svi u DFA sprovode sa ogromnim entuzijazmom i verom da će Mini i Maksi takmičenja i u budućnosti biti uspešan rasadnik pravih talenata fudbalske igre, kao što je to bilo svih ovih godina.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво