Aleksandar Katai (Crvena zvezda) i Paulo Oliveira (Braga)
Aleksandar Katai (Crvena zvezda) i Paulo Oliveira (Braga)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): U Bragi tvrdo, u Humskoj kec

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.12.21. | 11:18

Pročitajte nekoliko predloga za 9. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJA | 18:45
Partizan - Anorthosis
ID: 6034811

 

Partizan je počeo odlično, ali posle dve pobede usledili su poraz i remi u duelima sa Gentom i kiks na gostovanju Flori (0:1). Da bi prošao dalje dovoljan mu je i remi sa Anortozisom jer ima dva boda više od Kiprana i Estonaca i bolji bilans od potonjih. Ipak, biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
LIGA KONFERENCIJA | 18:45
Gent - Flora
ID: 6034814

Gent je obezbedio prvo mesto u grupi, dok je Flora od potpunog autsajdera avanzovala u nekog ko u poslednjem kolu ipak ima šanse da se nađe u nastavku LK. Međutim, domaći su kvalitetniji, ušli su u dobru formu, pa mi ipak ne sumnjamo u keca, koji bi mogao da dođe uz 2-4 gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.33)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:45
Antwerp - Olympiakos
ID: 6034845

Antverpen će ostati na začelju grupe D bez obzira na rezultat duela sa grčkim prvakom koji, opet, još može da je osvoji. Kraljevići su se okrenuli belgijskom šampionatu i dvojka bi mogla da vam se isplati, a druga varijanta je kombinacija X2&2-5 (kvota za to je malo niža).


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Braga - Crvena Zvezda
ID: 6034771

Zvezda je osigurala proleće u Evropi, ali želi da nastavi da se takmiči u LE, a ne u LK. U poslednju utakmicu u grupi Beograđani ulaze sa prve pozicije, no, Braga ima jedan, a Midtjiland dva boda manje, pa je situacija veoma komplikovana. Čini nam se da je 0-2 najbolji izbor.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (2.15)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
West Ham - Dinamo Zagreb
ID: 6034783

Dinamo dolazi u London sa ciljem da ne izgubi i pridruži se Vest Hemu u narednoj rundi. No, može da zaboravi na bilo kakav popust pošto Čekićari toliko retko izlaze u Evropu da u svakom susretu žele da se dokažu. Pritom, kod kuće pobeđuju i jače rivale. “Zategnite” keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Ludogorets - Midtjylland
ID: 6034846

Ma koliko da nam se ne dopada, predlažemo vam da se kladite na Midtjiland koji bi pobedom čak mogao da završi na prvom mestu grupe F, a uslov za to je da Braga i Crvena zvezda odigraju nerešeno (Danci imaju bolji međusobni bilans od srpskog šampiona). Ludogorec je bez motiva.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 19:00
Atalanta - Villareal
ID: 6034824

 

Ovaj meč trebalo je da se igra sinoć, ali je odložen zbog loših vremenskih uslova. Naš predlog je isti kao juče – kec. Viljareal u duel ulazi sa bodom više i odgovara mu i remi, međutim, Atalanta je raspoložena i raspucana, zbog čega bi trebalo da ima prednost na svom terenu.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
LIGA KONFERENCIJA | 18:45
Cluj - Jablonec
ID: 6034833

Kluž se odavno opredelio za ono “bolje prvi u selu, nego poslednji u gradu” budući da suvereno vodi u rumunskom šampionatu, dok je u LK statista (osvojio je samo jedan bod). Jablonec bi mogao da profitira na tom izboru i pobedom eventualno pretekne Randers, pa gađajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.95)
Za izbegavanje
LIGA KONFERENCIJA | 21:00
Union Berlin - Slavia Praha
ID: 6034813

Svaka čast Ursu Fišeru, koji čini čuda sa za nemačke prilike malim Unionom, ali Slavija je uveliko prevazišla krizu i kadra je da u Berlinu izvuče bar bod i ostane iznad Čeličnih. Ako baš morate da imate ovaj par na tiketu, birajte igre sa golovima, a mi savetujemo izbegavanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara