Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Bilo, pa prošlo

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.12.21. | 07:32

Pogledajte ko vam je doneo novac 23. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BENFIKA - DINAMO KIJEV (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:0

Portugalci su učinili ono što se očekivalo i uz poraz Barselone u Minhenu stigli do osmine finala Lige šampiona. Imali su gosti veliku šansu na 0:0, ali je nisu iskoristili, a brzo je stigla kazna.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - MALME (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:0

Rutinski. Tako su odigrali Torinezi protiv ranije otpisanih gostiju iz Švedske, a poklopilo im se da Čelsi ne pobede u Sankt Peterburgu, pa sa prvog mesta idu u narednu fazu, što znači da će biti povlašćeni prilikom žreba idućeg ponedeljka.

Opširnije OVDE.

BAJERN - BARSELONA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:0

Ništa od iznenađenja. Nisu Nemci, a još manje Alijanc arena mesto za vađenje. Došao je Ćavi da vrati Barselonu među velike, ali s postojećim igračkim kadrom trebaće mu dosta vremena. Trenutno je razlika između odva dva tima nebo i zemlja.

Opširnije OVDE.

BREIDABLIK W – REAL MADRID W (tip 2, kvota 1,27) - rezultat 0:3

U Madridu je bilo 5:0, na Islandu su fudbalere Reala bile blaže prema rivalu. Dva gola u prvom poluvremenu tek da ne bude drame, a onda još jedan za overu tri boda i drugog mesta, iza Parižanki.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - JANG BOJS (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:1

Sastavom i izmenama koje je pravio, Ralf Rangnik je ovu utakmicu pretvorio u revijalnu. Ipak, videli smo dva prelepa pogotka i Nemanju Matića u ulozi kapitena.

Opširnije OVDE.

ZENIT - ČELSI (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 3:3

Imao je Čelsi prvo mesto uoči poslednjeg kola zahvaljujući boljem međusobnom učinku u duelima sa Juventusom, ali je brojnim promenama u sastavu Tomas Tuhel to prokockao. Uporni domaćini bili su rešeni da ne izgube. Vodili su 2:1 ma poluvremenu, a u četvrtom minutu nadoknade stigli do remija sa aktuelnim evropskim prvakom koji će im značiti za samopouzdanje posle selidbe u Ligu Evrope.

Opširnije OVDE.

ČELSI W – JUVENTUS W (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 0:0

Za razliku od muških kolega, fudbalerke Čelsija imale su dosta teži zadatak da sačuvaju prvo mesto. Za rivala su imale direktnog konkurenta, ali su uspele da ga neutrališu i remijem kao prve prođu u narednu fazu. Očekivali ste, ipak, da će pobediti.

SALCBURG – SEVILJA (tip 2, kvota 2,50) – rezultat 1:0

Navikli smo već da gledamo Sevilju u Ligi Evrope i osvajanju tog takmičenja, tako da i nije preveliko iznenađenje to što se nisu domogli osmine finala Lige šampiona. Verovali ste, ipak, da će uspeti da savladaju Salcburg, ali su Austrijanci bili bolji i sačuvali drugu poziciju.

Opširnije OVDE.

BREDFORD – KOLČESTER (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 0:0

Verovali ste da će domaćini slaviti posle četiri meča. Slabije rangiran rival jeste bio prilika za to, ali ništa od tri boda, već četvrti remi u poslednjih pet utakmica, a drugi uzastopni za goste. I jedni i drugi su poprilično daleko od borbe za plasman u društvo engleskih trećeligaša, ali i na bezbednoj udaljenosti od ispadanja.

VOLFZBURG – LIL (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 1:3

Trećom uzastopnom pobedom u grupi Lige šampiona Lil je sačuvao prvo mesto i privilegiju da bude povlašćen na žrebu parova osmine finala. Volfzburg je imao čemu da se nada uoči ove utakmice, želeo je da prestigne Sevilju i kao treći ide u Ligu Evrope, ali gosti su im zadali jak udarac golom već u prvom poluvremenu.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara