Odbojkaši Ribnice (MN Press)
Odbojkaši Ribnice (MN Press)

Kraj za kraljevačku Ribnicu u Evropi

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.12.21. | 23:14

Srpskog predstavnika eliminisao posle dve pobede češki Čez Karlovarsko

Češka ekipa je bila prejaka za Kraljevčane, pa je njihovo evropsko putovanje večeras završeno. Čez Karlovarsko je oba puta bio uspešniji rezultatom 3:1 i sasvim zasluženo nastavlja da korača po evropskoj pozornici. Naredna stanica im je osmina finala CEV Kupa. Prvi meč je češki tim dobio u gostima, a večeras je slavio na domaćem terenu - 20:25, 28:26, 25:18 i 25:17.

U sastavu Ribnice je najefikasniji na utakmici bio Mihailo Pajić sa 15 poena. Pratio ga je Aleksandar Stefanović sa osam, dok je pet upisao Žarko Ubiparip. U pobedničkom sastavu najbolju partiju je prikazao Patrik Indra, koji je okršaj završio sa 14 poena. Najveću pomoć dobio je od Marka Vilsona koji je zabeležio dva manje.

Izabrane vesti

Tačku na evropsku misiju stavili su večeras i odbojkaši Niša. Izabranici Dragana Svetozarevića su poraženi u oba duela sa Sportingom iz Lisabona u šesnaestini finala Kupa izazivača. Prvi su izgubili u gostima - 3:1, a drugi večeras na domaćem terenu u Čairu istim rezultatom - 3:1 (25:15, 25:19, 16:25 i 25:22). Sporting će u osmini finala igrati protiv francuskog Narbona, koji je eliminisao kiparsku Omoniju iz Nikozije.


tagovi

OK RibnicaKup CEV

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara