PRED SUPRUGOM KOJA JE UMIRALA SE*SUALNO NAPAO PASTORKU! Monstrum iz Misisipija pre pogubljenja otkrio strogo čuvanu tajnu!
Foto: AFP / AFP / Profimedia

jeziv zločin

PRED SUPRUGOM KOJA JE UMIRALA SE*SUALNO NAPAO PASTORKU! Monstrum iz Misisipija pre pogubljenja otkrio strogo čuvanu tajnu!

Planeta -

Muškarac koji je prošlog meseca pogubljen u Misisipiju zbog ubistva svoje žene priznao je još jedno ubistvo, a njegovo priznanje bi moglo da reši slučaj iz 2007. godine, rekao je tužilac u ponedeljak.

Pre pogubljenja 17. novembra, Dejvid Nil Koks je rekao svojim advokatima da je ubio svoju snaju Felisiju Koks 2007. godine i dao detaljna uputstva o tome gde bi istražitelji mogli da pronađu njene posmrtne ostatke, rekao je Džon Vedl, koji je okružni tužilac za nekoliko severnih okruga u Misisipiju.

Vedl je rekao da je Dejvid Nil Koks dugo bio osumnjičen za nestanak Felisije Koks, prenosi AP.

-Nema naznaka da je neko drugi osim Koksa odgovoran za smrt Felisije Koks, rekao je Vedl na konferenciji za novinare.

U saopštenju za medije od ponedeljka, državna kancelarija savetnika za izvršenje krivičnih sankcija rekla je da je Dejvid Nil Koks 'osećao duboko kajanje i želeo je porodici Felisije Koks prizna šta je uradio.

Vedl nije otkrio lokaciju koju je Koks naveo, ali je rekao da se nalazi u okrugu Pontotok, Misisipi, gde je Felisija Koks poslednji put viđena.

Rekao je da se istražitelji pripremaju da pretraže teren u potrazi za njenim ostacima. Stručnjaci za arheologiju i antropologiju Državnog univerziteta Misisipija su na raspolaganju da pomognu ako se ostaci pronađu, rekao je Vedl.

-Želeli bismo da istaknemo da lociranje posmrtnih ostataka Felisije Koks nije unapred odlučeno, dodao je okružni tužilac.

Ćerka Felisije Koks, Amber Miskeli, bila je prisutna na konferenciji za novinare, stajala je pored svog muža. Ona je ćutala dok je Vedl govorio, ali je brisala suze.

Miskeli je upravo napunila 18 godina kada je njena majka nestala. Felisija Koks, tada 40-godišnjakinja, poslednji put je viđena u julu 2007. godine kada je bila u poseti svojoj snaji Kim Kirk Koks u Pontotoku.

Kim Kirk Koks, koja je bila udata za Dejvida Nila Koksa, ubijena je u maju 2010. godine, zbog čega je njen suprug pogubljen.

Dejvid Nil Koks (50) bio je prvi zatvorenik pogubljen u Misisipiju u poslednjih devet godina.

Pre pogubljenja, odustao je od svih žalbi i podneo sudske spise nazivajući sebe ''dostojnim smrti'' pre nego što mu je državni Vrhovni sud odredio datum pogubljenja.

Koks je usmrćen injekcijom u državnom zatvoru u Parčmanu, preneli su lokalni mediji.

Podsetimo, tragični događaj dogodio se 14. maja 2010. godine, kad je Koks kupio pištolj i krenuo po svoju odbeglu ženu Kim i njihovo dvoje dece.

Koks je provalio u kuću u kojoj mu je živela žena sa decom i više od osam sati ih držao kao taoce.

Tokom policijske opsade ranio je suprugu u stomak i u ruku i dok je ona satima umirala - jer je odbio da dozvoli da joj se pruži pomoć, pred njenim očima je tri puta seksualno napao poćerku.

Policija je upala u kuću posle osam sati neuspešnih pregovora i uhvatila ga.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja