Vučić danas saopštava odluke o zakonima o eksproprijaciji i referendumu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštiće danas oduke koje je doneo u vezi sa spornim zakonima o eksproprijaciji i rrendumu i narodnoj inicijativi, u skladu sa svojim ovlašćenjima.
Vučić danas saopštava odluke o zakonima o eksproprijaciji i referendumu
Foto: 021.rs
U najavi iz Predsedništva navodi da se da će se Vučić obratiti u 18 časova iz Palate Srbija i da će govoriti o protestima i kompaniji Rio Tinto, koja je zainteresovana da otvori rudnik litijuma u Srbiji.
Hiljade građana Srbije blokiralo je glavne saobraćajnice u više od 50 mesta u zemlji zbog nezadovoljstva zakonima o eksproprijaciji i referendumu, kao i zbog kompanije Rio Tinto.
Protesti su najavljeni i za predstojeću subotu.
  • Iva

    08.12.2021 17:03
    On je vec sve dogovorio sa Rio Tintom i ako odustane penali ce biti katastrofalni.
    Dakle danas moze samo da lažucka i pokusa da se izvuče. Donece neke sitne promene koje nisu sustinske.
  • belosvetski

    08.12.2021 12:28
    lazov
    on je kao pojava u obliku ljudskog bica, u svojoj sustini cista LAZ ! iz cega proizilazi da laze i pre nego sto pomisli da zine !!!!!!!
  • Jogi Letač

    08.12.2021 12:09
    Opet će uleteti u termin Slagalice!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija