Teme o kojima ne bi trebalo pričati s partnerom

by | novembar 26, 2012

Uživajte u vezi ili braku s partnerom, ali o nekim stvarima ne bi trebalo da pričate pred njim, savetuje dr Diana Kišner, autorka knjige Ljubav u 90 dana. 

Sedam tema za razgovor koje lako mogu da unište romansu:

1. Šta stvarno mislite o njegovim roditeljima

Čak i kada on zna da je njegova mama noćna mora i da želi sve kontsolirati, braniće je i kada vi ukazujete na nešto očigledno.

2. Zašto ste u kupatilu proveli pola sata

Naravno, svi imamo biološke potrebe, ali ništa ne ubija romantiku brže od raspravljanja što se sve događalo unutar WC-a.

3. Ko vam se sviđa od slavnih muškaraca

I vaš dragi zna da je vaš omiljeni glumac iz serije dobar frajer. No, često spominjanje tog frajera uzrokovaće partnerovu ljubomori ili će dovesti do toga da se on oseća loše.

4. Koliko vam treba da se spremite za izlazak

Neke stvari jednostavno treba da ostanu tajnovite, čak i u dugoj vezi ili braku. To znači da pripreme pred izlazak držite za sebe. Ipak želite da se on usredsredi na krajnji rezultat, ne na trud koji je potreban da do toga dođe, zar ne?

5. Akne i mitiseri

Akne i mitiseri su grozni i verovatno ih i vaš dečko povremeno dobije. No, čak i kada se osećate nesigurno zbog bubuljice koja se stvorila preko noći – ne spominjite je.

6. Pitanje gojaznosti

Muškarce uvek izluđuje kada ih devojka pita da li u nečemu izgleda debelo. Oni se teško nose s tim pitanjima i nikada ne znaju šta treba da kažu. Osim toga, samouverenost je seksi zato ne postavljajte suvišna pitanja.

7. Detalji o menstruaciji

U redu je da mu kažete kada dobijete menstruaciju. No, zaobiđite razgovore o nadutosti, groznim osećajima i ostalim nuspojavama menstruacije.

Tagovi: