Nova vest
Fudbal

Nedelja, 05.12.2021.

10:15

"Zvezda nije bauk"

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Kruševcu ekipi Napretka u okviru 19. kola Superlige.

Izvor:

Autor:

Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Kapiten Napretka Saša Marjanović govorio je o tom susretu, ali i onom koji mu je prethodi kada su u kupu ispali od Rada.

"Biću možda grub, ali u utakmicu sa Radom smo ušli sramno! Prvi ja, delovali smo kao da nam se nije igralo. Jeste teren bio loš, ali to nije opravdanje. Odnos i pristup mora u potpunosti da se promeni. O Zvezdi se sve zna, mnogo sjajnih individualaca, ali dolaze kod nas i imamo pravo na nadu", rekao je iskusni vezista.

"Ozbiljni smo momci, poruka i pouka je jedina moguća - ništa u životu, pa i na terenu ne može da se postigne sa lošim odnosom i nadam se da nam se takvo izdanje više neće ponoviti. U stvari, siguran sam u to", nastavlja Marjanović.

Za kraj je pozvao navijače na stadion.

"Čujemo da je veliko interesovanje i pozvao bih navijače da napune tribine, daju nam vetar u leđa. Obećavam da ćemo dati sve od sebe i nećemo ih razočarati. Jasno je da je Zvezda favorit, ali nije bauk. Imali su mnogo utakmica, verujem da ih umor stiže i potrudićemo se da upravo to iskoristimo i izborimo povoljan rezultat", zaključio je.

Superliga, 19. kolo:

Subota:
Proleter – Metalac 1:0 (1:0)
Tomović 44

Nedelja:
13.30 Napredak – Crvena zvezda
15.45 Partizan – Novi Pazar
17.00 Spartak – Mladost

Ponedeljak:
14.00 Radnik – Radnički 1923
16.00 Čukarički – Kolubara
18.00 TSC – Radnički Niš

Utorak:
14.00 Voždovac – Vojvodina

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve