Irving (AFP)
Irving (AFP)

Irving ide iz Bruklina ako hoće da igra košarku? Filadelfija i Nju Orleans prate situaciju

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.12.21. | 17:16

Možda bi Netsi mogli da prihvate eventualnu ponudu

Situacija se zaglavila. Kajri Irving je čvrst u stavu da neće da se vakciniše protiv virusa korona i deluje da će morati da napusti Bruklin Netse ukoliko želi da igra košarku.

Zapravo su se poslednjih sati pojavile informacije koje kažu da su Netsi zainteresovani da prihvate eventualnu dobru ponudu. A interesovanje postoji. Navodno su ga pokazali Filadelfija i Nju Orleans.

Izabrane vesti

Kako javlja Šams Čaranija, niti je Irving voljan da promeni mišljenje o vakcinaciji, niti Netsi planiraju da promene svoj stav i da ga drže van tima.

"Kajri Irving nije ni blizu toga da se vakciniše i neće igrati košarku osim ako ne bude trejdovan. Jedino ako Netsi ne dođu i kažu da može da igra gostujuće utakmice i da samo trenira na domaćem terenu. Ali, to se neće dogoditi. Ukoliko se ne vakciniše, Irving neće ponovo igrati za Netse", rekao je Čaranija.

Videćemo da li je moguće da dođe do nekog masivnijeg trejda. Pominje se da bi Irving mogao u Filadelfiju (grad koji ne zahteva vakcinaciju), da bi u celoj priči Zajon Vilijamson završio u Bruklinu, a Ben Simons u redovima Pelikansa.


tagovi

Kajri Irving

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara