BRUTALAN NAPAD NA KARABURMI: Huligani pretukli vozače autobusa, jednog IZUJEDALI po telu! Među napadačima bila i devojka
Foto: Zorana Jevtić

šokantno

BRUTALAN NAPAD NA KARABURMI: Huligani pretukli vozače autobusa, jednog IZUJEDALI po telu! Među napadačima bila i devojka

Crna Hronika -

Trojica mladića i devojka napali najpre jednog šofera, a kada je kolega došao da ga brani, i njega isprebijali, pa pobegli

Vozači GSP V. S. i Đ. J. povređeni su nakon što ih je grupa od tri mladića i jedne devojke brutalno pretukla u petak uveče u Ulici vojvode Micka na Karaburmi u Beogradu.

Napad se dogodio kod garaže GSP oko 20 sati, a napadnuti vozači radili su na liniji 23.

- Vozači imaju povrede u predelu glave, imaju podlive i posekotine. Huligani su čak jednog od njih izujedali. Za sada se ne zna šta ih je navelo da napadnu vozače, ali će to utvrditi istraga. Povređeni su juče otpušteni iz bolnice, a preživeli su pravu torturu - kaže naš sagovornik.

Iz GSP su poslali saopštenje i naveli da su napadači prvo, dok je autobus stajao na stanici, oštetili mehanizam za otvaranje i zatvaranje vrata.

- Vozač nije mogao da zatvori vrata i izašao je da proveri šta se dešava. Međutim, nasilnici su ga napali i udarali po glavi i telu, i uspeli su da ga obore na zemlju - navode iz preduzeća:

- Ubrzo je na stanicu stiglo još jedno vozilo s linije 23. Vozač tog autobusa, videvši šta se dešava, izašao je da pomogne kolegi i pozove policiju. Tu je došlo do novog problema, jer je grupa nasilnika napala i njega. On je zadobio teže povrede.

Napadači su pobegli pre dolaska policije.

- Vozače je Hitna pomoći prevezla u Urgentni centar, gde su pregledani, a pored posekotina i hematoma jednom su nađeni i ujedi po telu. Ovakvi i slični napadi na vozače koji samo rade svoj, nimalo lak posao nas iznova zaprepašćuju i ukazuju da svaki oblik agresije mora biti kažnjen - navode iz GSP i dodaju da su od početka godine zabeležena 63 napada na vozače.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

01:05

KOMŠIJE OTKRIVAJU ŠTA SE DEŠAVALO U DVORIŠTU NEGOTINSKE ŠKOLE: Mladić nasmrt pretučen, TREĆA SMRT U PORODICI ZA GODINU DANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track