Celebrity News

Dragana Balerina napravila je haos svom bivšem dečku Nemanji! Danas je udata za OVOG frajera, promenila je prezime i EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Bivša devojka Nemanje Stevanovića, koju je domaća publika obožavala da gleda svakog petka kada počne čuveni "Grand Šou", bila je jedna od najlepših Grandovih balerina, Dragana Milošević. Pevač je na vezu sa njom stavio tačku kako bi otpočeo romansu sa koleginicom Milenom Ćeranić, a evo kako danas, godinama nakon raskida govori o njoj.

Dragana Balerina napravila je haos svom bivšem dečku Nemanji! Danas je udata za OVOG frajera, promenila je prezime i EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Kada je u prvoj deceniji novog milenijuma, mlada nada "Granda" Nemanja Stevanović bio onaj za kojim su žene ludele, njegovo srce osvojila je zanosna plavuša, Grandova balerina, Dragana Milošević.

Njihova veza neko vreme bila je stabilna, a onda se pojavila Milena Ćeranić, zbog koje je ljubavi sa Draganom došao kraj. Godine su prošle, bivša devojka Nemanje Stevanovića povukla se iz javnog sveta, a mnoge i danas interesuje gde je Dragana danas i čime se bavi.

Pročitajte: Supruga Nemanje Stevanovića je prava lepotica, a evo kako je osvojila zgodnog pevača

 

 

Dragana Milošević 2015. godine postala je gospođa Kalabić i ubrzo nakon toga ostvarila se u ulozi majke, rodivši preslatkog sinčića Kostu.

 

 

Kada je čuo da se njegova nekadašnja izabranica udala, Nemanja joj je od sveg srca čestitao, istakavši da sa njom nije ostao u lošim odnosima.

- Baš mi je drago što se udala, to je zaista lepa vest. Obradovali ste me. S njom odavno nisam u kontaktu, ali ako bih je sreo, zaustavio bih je i čestitao joj. Nema ništa lepše od toga kad pronađeš srodnu dušu i s njom osnuješ porodicu. Želim joj svu sreću ovog sveta  - rekao je tada za medije.

Pročitajte: Nemanja Stevanović - Ćerka Maša je centar mog sveta, sve joj dopuštam

 

 

Bivša devojka Nemanje Stevanovića danas se više ne bavi javnim poslom već je zaposlena u Elektroprivredi, prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading