Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Станковић: Указивао сам на проблем нездравог ваздуха

rssBookmark and Share

Ниш 03.12.2021. Јужна Србија Инфо

Опозициони одборник у Скупштини Града Ниша Миодраг Станковић, указује на штетност загађености ваздуха.

Станковић: Указивао сам на проблем нездравог ваздуха

Саопштење преносимо у целости..

"Актуелна власт у Србији својим неразумним поступцима који личе на распродају природних ресурса зарад богаћења појединаца и страних фирми је довела до сиромашења не само државе већ и њених грађана.

Народ је препознао штетне потезе власти и уместо да раде као сто су обећали за децу, они раде против њихове будућности. 

Протести који су почели просле недеље а који це бити настављени овог викенда су у потпуности легитимни и оправдани јер ова власт реагује само кад јој се "деси народ".

У потпуности подржавам захтеве који се односе на заустављање уништавања природних потенцијала наше земље, борбу против загађења ваздуха као и побуну против правног насиља и суспензију правне државе, што омогућава усвајање Закона о експропријацији и Закона о референдуму. То је једино могуће сменом актуелне власти"- рекао је Миодраг Станковић одборник Скупштине Града Ниша. 

“И ове године, када је почела грејна сезона, Нишлије удишу један од најзагађенијих ваздуха, годинама се по том питању ништа није променило.
Указивао сам на проблем нездравог ваздуха, предлагао мере и организовао протест, подносио одборничке иницијативе, тражио извештаје о раду надлежних, и од свега тога није било ништа”- истакао је Станковић. 

Позивам све грађане Ниша да изађу на протесте, да не дозволе да се настави уништавање будућности, јер гору власт од ове Србија не памти.

Такође позивам власт да не злопотребљава полицију нити било које друге групе у спречавању легитимног исказивања ставова грађана Ниша и Србије"- закључио је Станковић. 


#   Ниш   Миодраг Станковић   Коалиција Ниш мој град
@Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима