Epilog požara u Obrenovcu: Dve osobe nestale, nadležni kažu – sve pod kontrolom

Vesti 03. dec 202119:33 5 komentara

Dve ženske osobe i dalje se vode se kao nestale posle požara u kome je u četvrtak goreo Kineski tržni centar u Obrenovcu. Nadležni kažu da zgrade koje okružuju tržni centar nisu ugrožene i da će se evakuisani građani vrlo brzo vratiti u svoje stanove.

Preko krova do istine – vatrogasci su posle 24 sata gašenja vatre, isekli i krovnu konstrukciju od 800 kvadrata da bi uviđaj bio moguć. Čekaju se odgovori, pre svega o nestalima: Šta se desilo sa jednom prodavačicom i jednom ženom koja je kupovala na ovom mestu, kada se pojavila vatra, i šta je bio uzrok ovog požara.

Povezane zgrade

„Šest osoba je povređeno lakše, tri nepokretne osobe koje su bile u susednoj zgradi i koje su se nagutale dima i doživele stres , a i jedan radnik komunalnog prediuzeća i dva vatrogasca – preneti su u Hitnu pomoć u Obrenovcu.

Požar je lokalizovan, a nadležni dan posle poručuju da zgrade u okolini Kineskog tržnog centra u Obrenovcu nisu ugrožene.

„Stanari okolnih zgrada su i dalje evakuisani i ne mogu da se vrate u svoje stanove jer prvo mora da se uvede struja, koja je morala da ase isključi da bi vatrogasci prošli. Te zgrade nisu u opasnosti i oni će moći vrlo brzo da se vrate“, naveo je Vesić.

Zamenik gradonačelnika bio je i prethodnog dana u Obrenovcu. I dok javnost još nije saznala sve činjenice u vezi sa ovim požarom, dok se čeka razrešenje opravdane sumnje u tragične posledice, građani su Vesićev radni dan mogli da lajkuju i podele na društvenim mrežama.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare