Petak, 03.12.2021.

13:21

Policija Zrenjanina uhapsila mladića zbog razbojništva

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Ð. P. (18) iz okoline Žitišta, zbog sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i dva razbojništva u pokušaju.

Izvor: Tanjug

Policija Zrenjanina uhapsila mladića zbog razbojništva
Ilustracija: Depositphotos/Nomadsoul1

Sumnja se da je on 22. novembra, maskiran i uz pretnju plastičnim pištoljem, od radnice jedne zalagaonice u Zrenjaninu oteo 271.000 dinara.

Ð. P. se sumnjiči i da je na isti način 29. novembra pokušao da otme novac iz iste zalagaonice, kao i da je 19. novembra to pokušao od radnice druge zalagaonice, saopštila je Policijska uprava u Zrenjaninu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a sudija za prethodni postupak mu je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: