02. decembar  2021. 05.55  | Izvor: RTV

Filmski vikend sa Nikol Kidman na RTV-u

NOVI SAD -

Oskarovka Nikol Kidman u ulozi mlade detektivke Erin Bel koja dobija zadatak da se infiltrira među članove jedne losanđeleske bande u filmu „Uništiteljka“ (subota, 22:30), i kao Beka, žena koja gubitkom četvorogodišnjeg sina Denija, faktički gubi smisao čitavog svog života, u potresnoj drami „Put u nepoznato“ (nedelja, 22:30).

unistiteljka, 800x450

Nikol Meri Kidman australijska je glumica i režiserka. Rođena je 20. juna 1967. godine, na Havajima. Dobitnica je brojnih nagrada, uključujući Oskara, Emi nagradu, pet Zlatnih globusa i Srebrnog medveda u kategoriji „Najbolja glumica“.

Godine 2018. Kidman je glumila u filmu “Uništiteljka” ( Destroyer ) za koji je dobila odlične kritike a možete ga pogledati u subotu u 22:30 na našem Prvom programu.

U krimi trileru Karin Kusame, “Uništiteljka”, prijem obeležene novčanice pokreće iskusnu detektivku policije Los Anđelesa, Erin Bel (Nikol Kidman) na opasno putovanje da pronađe ubicu i vođu bande, Silasa i konačno se pomiri sa svojom prošlošću. Pritom se ponovo susreće sa članovima bande, koje je i sama nekada bila član kao agent FBI-a na tajnom zadataku koji se katastrofalno završio i uzeo težak emocionalni i fizički danak nad njenim životom. Tokom svoje opsesivne potrage, Bell je preplavljena uspomenama na tajni zadatak u okviru Silasove bande. Posebno bolne su njene uspomene na Krisa (Sebastian Sten), partnera iz FBI-a s kojim je imala strasnu romansu.

U nedelju u istom terminu možete pogledati potresnu dramu Džona Kamerona Mičela, “Put u nepoznato”, u kojoj igra Beku, ženu koja gubitkom četvorogodišnjeg sina Denija, faktički gubi smisao čitavog svog života.

put, u, nepoznato

Beka i Haui Korbet pokušavaju da se vrate svakodnevnom životu, posle tragičnog gubitka sina. Samo osam meseci ranije, oni su bili srećna porodica iz predgrađa, koja je imala sve. Sada se nalaze zarobljeni u kovitlacu sećanja, krivice, sarkazma i pritajenog besa iz kog ne mogu da pobegnu.

put, u, nepoznato

I, dok Beka u nekim stvarima nalazi bol, Haui u istome pronalazi utehu. Beka se nevoljno otvara svojoj majci i potajno žudi sa tinejdžerom, koji je umešan u nesreću koja je njenog sina koštala života, dok Haui pronalazi mir sa drugom ženom. Iako su na prekretnici, bračni par pokušava da pronađe zajednički put u životu, koji još uvek ima potencijala za lepotu, smeh i sreću.

Tagovi