Nova vest
Tenis

Sreda, 01.12.2021.

23:50

Hrvati već pišu o Đokoviću i Srbiji – okršaj za istoriju

Hrvatski mediji kao udarnu vest objavili su pobedu Srbije nad Kazahstanom u četvrtfinalu Dejvis kupa u Madridu.

Izvor: SS

Autor: SS

Hrvati već pišu o Đokoviću i Srbiji – okršaj za istoriju

Razlog je, naravno, taj jer se Srbija sastaje upravo sa Hrvatskom u borbi za veliko finale u petak.

Iz naslova kojim su izvestili svoje čitaoce može se izvući zaključak da veoma respektuju tim Srbije na čelu sa Novakom Đokovićem.

"Čeka nas teniski okršaj za istoriju: Hrvatska igra protiv Srbije za finale Dejvis kupa, Đoković junak!", naslov je "Sportskih novosti".

Indeks je istakao da je Srbija pobedila preokretom, te da je odlučujući bod doneo dubl.

"Srpski par koji čine Nikola Ćaćić i Novak Đoković sa 6:4, 4:6, 6:3 slavio je u meču protiv kazahstanskog para u sastavu Aleksej Golubjev i Aleksandr Nedovjesov te doneo Srbiji preokret i bod vredan polufinala".

"Večernji list" čak je preneo reči Nikole PIlića koji je istakao da je Srbija favorit protiv Hrvatske.

"Biće veliki posao s njima uzeti 1:1 nakon singlova jer njihova dva broja dva su jača za klasu i od Goje i od Serdarušića, koliko god oni u formi bili. Ali opet, to u sportu nikad nije garancija, što smo i videli u poslednja dva-tri dana na turniru. Osim toga, jasno je koliki je Đoković favorit protiv Čilića. Međutim, ako mi dobijemo jedan od tih singlova, onda smo favoriti jer imamo ogromno samopouzdanje u paru. Kad gledamo isključivo na papiru, Srbija bi trebalo imati 2:0 nakon mečeva u singlu", izjavio je Nikola Pilić za "Večernji list".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve