Celebrity News

Bila je uz njega od samog početka: Ovo je žena koju Alen Islamović voli PREKO ČETIRI DECENIJE (FOTO)

Supruga Alena Islamovića ne eksponira se u javnosti, a pevaču je najveća životna sreća.

Bila je uz njega od samog početka: Ovo je žena koju Alen Islamović voli PREKO ČETIRI DECENIJE (FOTO)

Pevač grupe "Bijelo dugme" , Alen Islamović, zaljubljen je i posvećen jednoj ženi ceo život. Žena njegovog života, rodila mu je dve ćerke - Unu i Laru i beskrajna mu je životna podrška.

Supruga Alena Islamovića, Marjana,  u braku je sa pevačem već 42 godine, a oni žive u pravom skladu i velikoj ljubavi. Kako je Islamović otkrio njihov odnos bazira se na mnoštvu kompromisa koji su im omogućili da opstanu u ovim modernim vremenima, a upoznali su se dok su bili izuzetno mladi.

Supruga Alena Islamovića ne pojavljuje se u javnosti

- Marijanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi "BAG". Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati - rekao je Islamović, prenosi "Kurir" .

Pročitajte: Putuj, Selma! Preminula žena koja je inspirisala nastanak čuvene balade "Bijelog dugmeta"

 

 

Svojevremeno Marjana je ispričala kako su izgledali njihovi zajednički dani dok je Alen bio na vrhuncu slave.

- Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima, ali ovog puta mi je to prenaporno s obzirom na udaljenost, a i odmah bismo se vraćali, pa mi se nije dalo da idem. Ali, znali smo često da otputujemo zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to, ako izađemo, oporavljamo se tri dana - ispričala je Marjana, prenose domaći mediji.

Takođe, ona je napustila posao medicinske sestre zbog supruga, te mu se maksimalno posvetila i vešto se nosila sa njegovom popularnošću.

Komentari (0)

Loading