GROF RUŠI RUSKE VELIKANE: Posle Zenita, MIODRAG BOŽOVIĆ pobedio i Lokomotivu koja je TRI PUTA SKUPLJA od njegovog tima!
Foto: Printskrin/Instagram

specijalista

GROF RUŠI RUSKE VELIKANE: Posle Zenita, MIODRAG BOŽOVIĆ pobedio i Lokomotivu koja je TRI PUTA SKUPLJA od njegovog tima!

Fudbal -

Bivši trener Crvene zvezde pokazao se kako se dobijaju najjači klubovi u prvenstvu Rusije

Miodrag Božović stigao je u Arsenal iz Tule kao spasilac! Teške bitke u nikada izjednačenijem fudbalskom prvenstvu Rusije mu tek predstoje, međutim, činjenica da je postao streptomicin za velikane daje mu za pravo da se nada najboljem.

Miodrag Božović Grof, Grof, trener, fubal
foto: PrintScreen

Arsenal iz Tule sa Grofom Božovićem na klupi pobedio je u ponedeljak veče Lokomotivu iz Moskve, ubedljivo, rezultatom 3:1. Pre toga, u Tuli je pao i šampion Zenit iz Sankt Peterburga, koji je poražen sa 2:1. Arsenal je igrao nerešeno sa Spartakom (1:1) i CSKA (2:2).

Arsenal Miodraga Božovića kudikamo je jeftinija ekipa od Lokomotive. Vrednost tima iz Tule prema transfermarktu iznosi 27.000.000 evra, a kluba iz Moskve čak 97.300.000 evra.

Do kraja prvog dela ruskog prvenstva ostalo je da budu odigrana još dva kola. Arsenal čekaju dva gostovanja. Protiv Himkija u derbiju začelja u četvrtak. A onda za vikend, pravi test protiv još jednog velikana ruskog fudbala, u Moskvi meč sa CSKA u subotu.

Arsenal iz Tule pobegao je iz zone ispadanja i sada se nalazi na 12. poziciji tabele sa 16 bodova. Sa samo tri poena više od poslednjeplasiranog Urala, ali i četiri boda manje od desetoplasiranog Spartaka iz Moskve. Težak zadatak čeka bivšeg trenera Crvene zvezde tokom prolećnog dela šampionata.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track