Jet set

Najseksipilniji muškarac priznao da bi supruga glasala za nekog drugog

Najseksipilniji muškarac priznao da bi supruga glasala za nekog drugog
Foto: Print Screen/Instagram/paulrudd_ | Proglašen za najseksipilnijeg muškarca, pa priznao da je supruga glasala za drugog

Magazin "Pipl" (People) proglasio je, ranije ovog mjeseca, glumca Pola Rada najseksepilnijim muškarcem na svijetu za 2021. godinu.

Zvijezda Marvelovog univerzuma ide stopama onih glumaca koji su tu titulu nosili u prošlosti: Hju Džekmen, Rajan Renolds, Bredli Kuper, Idris Elba, Kris Hemsvort i Majkl B. Džordan.

Dok su obožavaoci zvijezde filma "Ant-Man" bili oduševljeni njegovom pobjedom, Rad je priznao da bi on i njegova supruga Džuli Jejger glasali za nekog drugog.

"Ona bi glasala za Kijanua Rivsa", rekao je Rad za "Ekstra", i dodao: "Hajde, on je Kijanu, ja bih glasao za njega".

Iako Kijanu možda nije dio Marvelovog filmskog univerzuma, zvijezda Džona Vika i Matriksa nedavno je otkrila da bi bio zainteresovan da im se pridruži. Na pitanje o pridruživanju MCU-u, Kijanu je za "Eskvajer" rekao da bi mu bila čast.

"Postoje zaista nevjerovatni reditelji i vizionari, i oni rade nešto što niko nikada nije uradio. To je posebno u tom smislu, po obimu, ambiciji, produkciji. Tako da bi bilo kul biti dio toga", zaključio je Rivs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Rudd (@paulrudd_)

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije