Mozzart Gladijator
Mozzart Gladijator

POČELO JE! Osvoji PORŠE, budi GLADIJATOR!

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.11.21. | 08:37

To je ono što smo čekali - od danas Mozzart priređuje najveće kladioničarsko takmičenje ikada viđeno na ovim prostorima - nagradni fond je neverovatnih 60 MILIONA DINARA

Da li si baš ti Mozzart GLADIJATOR?

Od danas do 30. januara ćeš imati prilike da pokažeš da jesi, jer je na sajtu mozzartbet.com počelo najveće kladioničarsko takmičenje ikad viđeno u regionu - borba za nagradni fond od preko 60 MILIONA DINARA, kao i automobil PORŠE MAKAN.

Izabrane vesti

Svakog dana možeš da osvojiš 300.000 dinara freebet-a, a za najboljeg takmičara u toku nedelje obezbeđena je nagrada od 500.000 dinara freebeta. Pobednik takmičenja može da računa na PORŠE MAKAN, kao i MILION DINARA u freebet-u!

Najbolje od svega je što tiketi zapravo ne moraju da budu dobitni da bi ušli u konkurenciju za nagrade.

Dakle, takmičenje traje od danas, 29. novembra 2021. do 30. januara 2022. i za to vreme ćeš imati priliku da dokažeš da si jedan od Mozzart gladijatora.

U obračun za skupljanje poena ulaze SVI ONLAJN tiketi klasičnog i uživo klađenja, sa minimalnom uplatom od 100 dinara. Na broj poena i rang na tabeli utiču prva tri tiketa uplaćena u jednom danu. U takmičenju učestvuju, dakle, SVI tiketi klasičnog i uživo klađenja uplaćeni onlajn, preko sajta mozzartbet.com. Nema uslova broja parova i minimalne kvote.

Obračun broja bodova se vrši prema sledećoj formuli: (UPLATA/100) X (POGOĐENA/PROMAŠENA KVOTA). Na broj poena i rang na tabeli utiču prva tri tiketa uplaćena u jednom danu.

Sve uplate tiketa preko 1.000 RSD računamo kao 1.000 RSD, a sve poene igrača po tiketu preko 3.000 računamo kao 3.000.

Što se tiče nagrada, svakog dana takmičenja spreman je nagradni fond od 600.000 RSD, od toga DNEVNOM POBEDNIKU ide 300.000 RSD, a na nagrade mogu da računaju u takmičari koji budu na plasirani do 10. mesta tog dana. Pored dnevnih, tu su i nedeljne nagrade u iznosu od 1.130.000 RSD koje će se rasporediti na 20 prvoplasiranih, pa će ŠAMPIONU NEDELJE pripasti 500.000 dinara. Na kraju imamo i globalne GLADIJATOR NAGRADE za najbolje u ukupnom plasmanu, najboljih 100 podeliće preko ČETIRI MILIONA DINARA, a POBEDNIKU ide i PORŠE MAKAN.

Uđi u borbu. Budi gladijator. BUDI POBEDNIK!


tagovi

gladijatorPoršeMozzarttakmičenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara