Košarkaši Barselone (Foto: Shutterstock)
Košarkaši Barselone (Foto: Shutterstock)

Barsa raspisala konkurs, traži se kombo bek

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.11.21. | 20:46

Zbog povreda Katalonci ponovo izašli na tržište

Dobila je Barsa u sedmici na izmaku loše vesti. Nik Kalates je pretrpeo prelom podkolenične kosti i provešće van terena šest nedelja. Van stroja su i Kori Higins i Aleks Abrines, pa je uprava kluba krenula u poteru za novim bekom, prenose Mundo Deportivo i Ensestando.

Nikolas Laprovitola i sve bolji Rokas Jokubaitis će pokriti prazninu koja je nastala zbog Kalatesove povrede, ali Katalonce više brinu Higins i Abrines. Konkretno Amerikanac, za kojeg je procenjeno da bi kroz dve nedelje trebalo da se vrati na parket, ali su nastali novi problemi. Naime, umesto da se smanjuje, bol u leđima kod bivšeg košarkaša moskovskog CSKA je sve veći. To ukazuje da će ipak biti potrebno više vremena za njegov potpuni oporavak. Postoji i bojazan da bi mogao da završi na operacionom stolu.

Izabrane vesti

Abrines je otpisan na još gotovo dva meseca. On je još u finišu priprema doživeo povredu levog kolena, podvrgnut je operaciji i sredinom septembra mu je pripisana četvoromesečna pauza.

Zbog toga će Barselona potražiti rešenje na tržištu. Traži kombo beka, preciznije rečeno igrača koji može da pokrije obe bekovske pozicije. Još uvek nema informacija o imenima, ali se u narednim danima očekuju i prve preciznije informacije, s ozbirom da prvak Španije nema vremena za gubljenje.




tagovi

KK BarselonaKori HiginsAleks AbrinesNik Kalates

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara