Poziv volonterima za učešće na Dočeku u Novom Sadu

13:11:00 28.11.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Poziv volonterima koji žele da učestvuju u pripremi i realizaciji kulturnih događaja u okviru Dočeka, 31. decembra 2021. i 13. januara 2022. godine, a svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara na sajtu www.nvs.rs/ponuda-docek-volonteri-2022 do 14. decembra.

Poziv volonterima za učešće na Dočeku u Novom Sadu

Foto: EPK



Volonterske pozicije za koje je otvoren poziv obuhvataju podršku na različitim vrstama programa među kojima je i svečano otvaranje Evropske prestonice kulture, u aktivnostima kao što su davanje informacija i deljenje promo materijala, tehnička i produkcijska podrška, hosting, kao i kontrola poštovanja epidemioloških mera.

- Doček, koji je bio i jedan od razloga zbog kojih je Novi Sad nedavno dobio nagradu za Najbolji evropski trend brend u oblasti kulture, u prethodne četiri godine pozicionirao se kao brend Srpske Atine, slaveći njene najlepše vrednosti – interkulturalnost, različite vere i jezike, dva pisma, dva računanja vremena i dve Nove godine, kroz dve umetnosti – izvođačku i vizuelnu – navode u EPK.

Detaljne informacije o programu koji obuhvata Doček možete pronaći na zvaničnom sajtu docekns.rs ili OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?