ODJECI ZVEZDINE BRUKE PROTIV UNIKSA Zbog čega crveno-beli nisu konkurentni za "Top 8" Evrolige?
Foto: Starsport

SLABO

ODJECI ZVEZDINE BRUKE PROTIV UNIKSA Zbog čega crveno-beli nisu konkurentni za "Top 8" Evrolige?

Košarka -

Crveno-beli potpuno razočarali armiju navijača

Crvena zvezda je poražena u Beogradu od Uniksa sa 98:78 u meču 12. kola Evrolige. Način na koji su izgubili, kao i razlika, zaslužuju da se ovo okarakteriše kao bruka!

Uniks jeste u odličnoj formi, na papiru i bolji od Zvezde. Međutim, to nikako ne opravdava ono što je 6.000 navijača videlo na parketu dvorane "Aleksandar Nikolić". Da sve bude još gore, crveno-belima se ovakve igre često ponavljaju u ovoj sezoni.

Zbog toga su već posle 12. kola Evrolige praktično bez ozbiljnijih šansi za plasman u top osam. Uz sve probleme s kojima su se suočili, rezultati koji su ostvareni su ispod očekivanja navijača.

Posle nekoliko meseci u sezoni može da se izvuče zaključak da je upitna i selekcija tima. Kalinić i Volters ne mogu sami da nose tim, potrebno je da imaju još nekog ko igra dobro u kontinuitetu. Takvog igrača ove sezone Dejan Radonjić - nema. Davidovac igra ispod očekivanja, Cirbes i Simonović nisu na nivou Evrolige, Holins ne donosi ono što se očekuje od bitnog stranog igrača, Dobrić ima ogromne oscilacije...

Epilog svega su porazi na kakve "delije" nisu navikli. Jedno je izgubiti egal utakmicu ili od mnogo jačeg tima, a drugo doživeti debakl, što se Zvezdi često dešava ove sezone.

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track