Rimac oštar: "O čemu ti, ograničeni čoveče, pričaš?"; "Odlepršaj sa svojim desničarskim forama"

Bivši splitski gradski odbornik Martin Pauk na Fejsbuku je ostavio komentar na objavi Mate Rimca.

Region

Izvor: Jutarnji list

Nedelja, 28.11.2021.

09:29

Rimac oštar:
Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Komentar je ostavljen na objavi u kojoj je Rimac u subotu izvestio da su njegove strane kolege pretučene u rasističkom napadu u Zagrebu. Na Paukov komentar reagovao je i sam Rimac.

"Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju platu od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osećaju prevareno i iskorišćeno (...) Uostalom, Mate, i ti si iz BiH, pa iz prve ruke znaš da u multikulturalnom društvu nikad ne može biti blagostanja i mira upravo zbog drukčijih načela i kulture po kojima razni narodi žive", napisao je Pauk, prenosi Jutarnji list.

"Šta, biće da nema momaka u Zagrebu, Osijeku ili Splitu koji su završili tehničku školu i kvalifikovani su za rad u tvojoj firmi? Ah, da, naravno da ih ima bar 10-15 razreda samo u ovoj generaciji, ali ne žele da rade za kikiriki da bi njihov gazda mogao da kupuje kuće od dva miliona evra i automobile od pola miliona", nastavio je.

Nedugo zatim usledio je i Rimčev odgovor:

"O čemu ti, ograničeni čoveče, pričaš? Kod mene rade ljudi koji su radili u Tesli, Eplu, Ferariju, Poršeu... Koliko oni zarade u godini kod mene, ti nisi nikad video. U mojim firmama (Rimac Gruša, Bugati Rimac, P3 i Grejp) radi preko 1.600 ljudi, od kojih je 80+ odsto Hrvata", odgovorio je Rimac.

"Martin, odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala", napisao mu je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: